Παρουσιάζεται αύριο το masterplan της απολιγνιτοποίησης – Διαδικτυακή συνέντευξη τύπου μετά από τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής

8 Σεπτεμβρίου 2020
20:32

 

To τελικό σχέδιο του masterplan της απολιγνιτοποίησης –που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά την ενσωμάτωση των σχολίων της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) – θα συζητηθεί κατά την αυριανή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην συνεδρίαση θα συμμετέχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας (και πρόεδρος της Επιτροπής) κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για το ΕΣΠΑ κ. Γιάννης Τσακίρης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του ΥΠΕΝ κ. Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ κ. Κωστής Μουσουρούλης.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, οι βασικές κατευθύνσεις του masterplan θα παρουσιαστούν σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου (μέσω του καναλιού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο ΥουΤube).

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τον σύνδεσμο, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής των ερωτήσεων.

3 σχόλια

  • Σήμερα δημοσίευσε τόσο το Kozan.gr τη σύνοψη, όσο και ο Πρωϊνός Λόγος ολόκληρο το master plan. Άνθρακες ο θησαυρός. Χρυσώνουν το χάπι για να δεχτούμε τη βίαιη απολιγνιτοποίηση. Σχεδιασμός στου κασίδη το κεφάλι.

  • Θα γεμισουν τα χωραφια και τα βουνα καθρεφτακια και που θα βοσκουν τα λιγοστα γιδοπροβατα που εμειναν στην επαρχια;γιατι τα γιδοπροβατα στην κυνερνηση ειναι χιλιαδες!αναπτυξη;και γαλα και τυρι θα ερχονται απο κινα απο τον σεπτεμβη και μετα που θα πεσει η πεινα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.