kozan.gr: H αναφορά των Φωτοβολταϊκών πάρκων, ως εμβληματική επένδυση, στο Master Plan, “ξίνισε” τον Περιφερειάρχη

9 Σεπτεμβρίου 2020
09:49

 

Ως πρώτη από τις έντεκα, παρακάτω, “εμβληματικές” επενδύσεις για τη μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας στη μετα-λιγνιτική εποχή, αναφέρεται, στο Master Plan, η ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων, γεγονός που όπως μαθαίνουμε, “ξίνισε”, τον Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη, καθώς οι θέσεις εργασίες που δημιουργούνται, κατά τη λειτουργία είναι ελάχιστες. Άλλωστε το πρώτο ζητούμενο για τη μετάβαση στην επόμενη “μέρα”, είναι οι θέσεις εργασίας.

1.        Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 2,3 Γιγαβάτ (Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη)

2.       Σύγχρονη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το φυσικό αέριο (Δ. Μακεδονία)

3.       Κοιλάδα ενεργειακής έρευνας και τεχνολογίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Δ. Μακεδονία)

4.       Βιομηχανικά Πάρκα ηλεκτροκίνησης (Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη)

5.       Έξυπνες μονάδες αγροτικής παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας (Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη)

6.       Μονάδες ευφυούς κτηνοτροφίας και ζωοτροφών (Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη)

7.       Οικοσύστημα Οινικού Τουρισμού στα πρότυπα της Βόρειας Ιταλίας (Δ. Μακεδονία)

8.       Υπερσύγχρονες κλινικές φυσικής αποκατάστασης (Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη)

9.       Σύγχρονο σωφρονιστικό ίδρυμα (αγροτική φυλακή στη Μεγαλόπολη)

10.   Πρότυπη βιομηχανία παραγωγής φαρμάκων (Μεγαλόπολη)

11.   Πρότυπα θεματικά πάρκα περιπέτειας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης (Δ. Μακεδονία και τη Μεγαλόπολη)

12 σχόλια

    • Ο Τζιτζικώστας δίνει εώς 50.000 ευρώ κεφάλαιο κίνησης σε κάθε επιχείρηση της Κεντρικής Μακεδονίας, σύνολπ 150 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ. Στη Δυτική Μακεδονία μας πήραν και τα σώβρακα!

  • Και το ποιο ωραίο! Πριν λίγες μερες ειχαμε διαμαρτυρια απο Ελλινες κατακευαστες οτι ουτε καν ζητήθηκε προσφορα για της μεταλλικές κατασκευες απο την ελληνική αγορά. ολη η κατασκευη υα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ αδελφια στην ΤΟΥΡΚΙΑ

  • ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
    ΣΑΒΒΑΣ

  • Η Μακεδονία είναι ελληνική μόνο που στην Δυτική Μακεδονία δεν θα ζει κανείς σε λίγα χρόνια και θ’ ανήκει σε “επενδυτές ” αγνώστου προελεύσεως!

  • ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΡΑ ΞΙΝΙΖΕΙΣ ,ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ,ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ.

  • Τώρα κλάψε παρα τω αρίνταγα.δικαιη μετάβαση στις αερολογίες του κούλη και μουσουρούλη πως τον λενε αυτον που πηγαινοερχεται στις ταβέρνες.Αλήθεια που είναι;

  • Γεια σου μεγαλε καραγιαννη,χα,χα,χα ασε ρε καμμια αναρτηση του κασαπιδη ασχολιαστη,εκει εσυ να τρεξεις να γραψεις,θελεις και να σε παρουμε στα σοβαρα,χα,χα,χα,συνεχισε γιγαντα ΚΑΣΑΠΙΔΗ να τον δινεις πονο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.