Νέα παράπονα αναγνώστριας του Kozan.gr για καθιζήσεις επί της οδού Γκέρτσου στην Κοζάνη (Φωτογραφία)

10 Σεπτεμβρίου 2020
14:13

 

Καλημέρα σας επισυνάπτω ένα χρόνιο πρόβλημα στο οδόστρωμα επι της οδού Γκέρτσου και ΕΜΜ. ΠΑΠΑ. Έχω κατάστημα στο συγκεκριμένο σημείο από το 1990 και το πρόβλημα δεν είναι τωρινό αλλά χρόνιο μιας και ο δρόμος παθαίνει καθίζηση ανά δυο με τρία χρόνια προφανώς κάτι γίνεται στο υπέδαφος (διαρροή) με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Πρέπει κατά την ταπεινή γνώμη μου να το δει η αρμόδια υπηρεσία πιο βαθιά από το να ρίξει κάνα κυβικό αμμοχάλικο και λίγη άσφαλτο και το βασικό είναι να γίνει γρήγορα πριν γίνει ατύχημα. Οι πινακίδες βρίσκονται πάνω από επτά ημέρες στη θέση αυτή δυσκολεύοντας την κίνηση και σε περίπτωση που πέσει κάποιο αυτοκίνητο επάνω τους δεν ξέρω σε ποιο κεφάλι κάποιου περαστικού θα βρεθούν.

 

6 σχόλια

  • Κι ο κορμός του δέντρου σπασμενος για να θυμίζει το λαϊκό άσμα “κι έγειρε στου καραβιού την πλώρη”.
    Μια χαρά όλα…Για γέλια και για κλάματα.Δυστυχώς.!!!
    Στον αυτόματο πιλότο ο Δήμος.
    Οι αρμοδιότητες και τα καπελωματα μόνον τούς νοιάζουν..Κρίμα.!!!

  • Σιγα μην το κοιταξουν βαθυτερα. Οπως το ειπες, θα ριξουν λιγη ασφαλτο (αντε και λιγο παραπανω τωρα που εγινε θεμα στα τοπικα media) και σε 2-3 χρονακια τα ξαναλεμε παλι. Σαμπως αυτοι θα ειναι τοτε δημοτικη αρχη;

    Ωωωωχου καημενε τωρα!!!

  • Κρίμα γιατί μόνο με το Σημανδρακο ξέρουμε να τα βάζουμε. Μπροστά στα μάτια μας η στα πόδια μας καλύτερα.. σπασμένα κλαδιά, λακούβες στο δρόμο αλλά να φαινόμαστε μόνο με θέματα που πουλάνε όπως το άγαλμα του μητροπολίτη Ιωακείμ. Τα υπόλοιπα είναι δεύτερης σημασίας. Κρίμα.

    • φαντάσου μπροστά στα πόδια μας τα έχουμε και η καθυστέρηση έφτασε εβδομάδα.. στα υπόλοιπα καταλαβαίνεις πόσο φτάνει.. Όντως κρίμα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.