Mαθητής φροντιστηρίου στην Πτολεμαΐδα διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Η ανακοίνωση του φροντιστηρίου

10 Σεπτεμβρίου 2020
16:48
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του φροντιστηρίου αναστέλλεται μέχρι το Σάββατο 12/9/20 λόγω εμφάνισης ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ κρούσματος κορονοϊού. Ο μαθητής διαγνώστηκε θετικός στον ιό σήμερα ενώ η τελευταία φορά που ήρθε στον χώρο του φροντιστηρίου ήταν η Δευτέρα χωρίς κανένα σύμπτωμα φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Δρώντας άμεσα επικοινωνήσαμε με τον Ε.Ο.Δ.Υ..
Οι οδηγίες του προβλέπουν να γίνει απολύμανση ολων των χωρών του φροντιστηρίου και να συνεχιστούν τα μαθήματα κανονικά με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων. Ωστόσο αντιλαμβανόμενοι τις κρίσιμες περιστάσεις και αναλογιζόμενοι την προσωπική ασφάλεια τόσο των μαθητών μας όσο και των οικογενειών τους αποφασίσαμε υπεύθυνα να μην πραγματοποιηθούν τα μαθήματα μέχρι το επόμενο Σάββατο 12/9. Στο διάστημα αυτό θα γίνει διπλή απολύμανση όλων των χωρών. Από Δευτέρα η φροντιστηριακή μονάδα θα λειτουργεί κανονικά εκτός από το τμήμα του ασυμπτωματικού μαθητή που θα συνεχίσει τα μαθήματα διαδικτυακά μέχρι να παρέλθει η προθεσμία των 14 ημερών.
Να μην ξεχνάμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη μορφή θεραπείας…. φοράμε μάσκα παντού!

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.