Πτολεμαΐδα: Ατομικοί λογαριασμοί τηλεθέρμανσης για όλους τους καταναλωτές

11 Σεπτεμβρίου 2020
11:45

Τη δυνατότητα έκδοσης ατομικών λογαριασμών δίδει πλέον στους καταναλωτές η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, μετά τη χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Δ Σ, με την οποία θέτει τέρμα σε ένα «άδικο» καθεστώς, αφού, οι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους καταναλωτές έμεναν χωρίς Τ/Θ γιατί, κάποιος ένοικος η ιδιοκτήτης ήταν κακοπληρωτής, οπότε και «σφραγιζόταν» η οικοδομή που διέμεναν.

Αναγκαίες προϋποθέσεις  για τους ατομικούς λογαριασμούς, η συναίνεση, κατόπιν γενικής συνέλευσης, της πλειοψηφίας  των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων, και ακολουθούν, η χρέωση ενός ενδεικτικού ποσού ύψους 400 Ε, για κάθε διαμέρισμα, σχετικά με την εγκατάσταση θερμουδρομετρητή όπως και η διάθεση ποσού 350 Ευρώ ( συνολικά για την οικοδομή) για την προμήθεια ηλεκτρολογικού πίνακα τηλεμετρίας που θα τοποθετηθούν στο χώρο  (κοινόχρηστος) όπου βρίσκεται ο θερμικός υποσταθμός του κτηρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ Δημήτρης Καρακασίδης, οι ιδιοκτήτες της οικοδομής θα πρέπει να « κατεβάσουν» τους σωλήνες και να τους εγκαταστήσουν στον Θερμικό υποσταθμό, ενώ, το κόστος μπορεί να καλυφθεί, μέσω του προγράμματος  «Εξοικονομώ», που ανοίγει τον Νοέμβριο, με επιδότηση από 75% έως 85%. Η ΔΕΤΗΠ μετά την απόφαση για την έγκριση της πρότασης με τους όρους  που έθεσε, θα διαθέσει πίστωση 4000 Ε  πλέον ΦΠΑ για την παραμετροποίηση του προγράμματος αναφορικά με την έκδοση ατομικών λογαριασμών και εξουσιοδοτεί τον κ. Καρακασίδη για την ανάθεση σε Νομικό της τροποποίησης των Συμβολαίων και των Γενικών Όρων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.