kozan.gr: Απίστευτες εικόνες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης – Εκτός εαυτού ο Ε. Σημανδράκος έλεγε στους κατοίκους να κάτσουν κάτω – Έξαλλοι οι κάτοικοι μαζί του – Ματαιώθηκε η συνεδρίαση (Βίντεο)

11 Σεπτεμβρίου 2020
19:46

Απίστευτες εικόνες  σημειώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, στη σημερινή συνεδρίαση της Παρασκευής 11/9.  Οι κάτοικοι  του Μαυροδενδρίου Κοζάνης επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση , στην οποία ένα από τα θέματα αφορούσε την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στο χωριό τους για την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου, για την οποία υπάρχουν πολλές αντιδράσεις. Η συνεδρίαση διεξαγόταν λόγω covid19, κεκλεισμένων των θυρών και τους ζητήθηκε από την Πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου Κοζάνης να μείνουν εκτός αίθουσας ή αν επιθυμούν να μείνει μια αντιπροσωπεία τους, ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός. Εκείνοι αρνήθηκαν ακολούθησε ένταση και ματαιώθηκε η συνεδρίαση. Χαρακτηριστική ήταν η ένταση που σημειώθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ε. Σημανδράκο, ο οποίος, εκτός εαυτού, έλεγε στους κατοίκους να κάτσουν κάτω. Έξαλλοι οι κάτοικοι μαζί του, του απαντούσαν σε έντονο ύφος και λέγοντας δε μπορείτε να συζητήσετε το θέμα χωρίς εμάς. Δείτε τι συνέβη, όπως πάντα πρώτα στο kozan.gr

Η προσπάθεια του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης Κ. Κυριακίδη να ηρεμήσει τους κατοίκους του Μαυροδενδρίου

Δείτε τι προηγήθηκε

69 σχόλια

  • ξεπουλάνε τα πάντα μόνο και μόνο για να κάνουν πλάτες στου επενδυτές χωρίς κανένε μα κανένα όφελος για την τοπική κοινωνία και ενοχλούνται που ο κόσμος διαμαρτύρεται.Ντροπή!!!!

    • Διπλάσια ανταποδοτικά από τα νόμιμα, 20 θέσεις εργασίας στο χωριό, και πληρωμένο το ρεύμα σε 300 οικογένειες προφανώς δεν σου φτάνουν.. καταδικασμένοι να σβήσετε στο Μαυροδενδρι..

      • Ποιός το είπε αυτό;Αντί να έρθουν να ενημερώσουν υπεύθυνα κι επίσημα τους κατοίκους δεν πάτησαν καν.Για δυόμιση χιλιάδες στρέμματα μιλάμε,σε λίγο θα μας πεις ότι μας κάνανε και χάρη.

        • Ρώτα τον πρόεδρο του χωριού σου και ζητά τα πρακτικά του Συμβουλίου. Αφαίρεσε και το κομμάτι στην πλάστιγγα οπως ζήτησε το τοπικό Συμβούλιο. Αυτές είναι οι δεσμεύσεις της εταιρίας. Από τους γερμανούς τα ίδια θα ζητήσετε; θα τολμήσετε;άντε να σας δουμε

      • Καταδικασμενοι να σβήσετε εσείς είσται όχι το χωριό μας κ φυσικά δν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν ότι θέλουν, να βάλουν πάνω στα σπίτια τους τα φωτοβολταϊκά αντε πια έλεος, όχι δν θα αποφασίζουν αυτοί για εμάς, θα ξεσηκωθουμε.

  • πολύ λίγος τελικά ο Σημανδράκος.Ας μας πεί ένα έργο που έκανε για την περιοχή ένα προς όφελος των πολιτών.πέρα απο τις ολοκληρώσεις προηγούμενων έργων δεν έχουν κάνει το παραμικρό

    • Δεν γίνεται να δίνεις εκτάσεις χωρίς ενοίκιο, ενώ πρώτα οι αγρότες πλήρωναν. Τι σόι επένδυση είναι αυτή χωρίς το χωριό να έχει τουλάχιστον 50 θέσεις εργασίας. Δεν εννοούμε φυσικά Φύλακες, αλλά ηλεκτρολόγους και μηχανικούς!

  • Το τραγελαφικο σε αυτό τον τόπο είναι οτι ολοι αυτοι ηταν υποστηρικτές της πρασινης ανάπτυξης. Υποκρισία χωρίς όρια. Κρίμα.

  • 5 άτομα γνωστοί συνδικαλιστές Βαγγέλη πολύ καλά τούς έβαλες στην θέση τους κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Έλεος

  • Για τη δημόσια περιουσία ΝΑΙ θα αποφασίσει ο κ. Σημανδρακος γτ είναι εκλεγμένος επικεφαλής συνδυασμού και ο αυριανός Δήμαρχος Κοζάνης όσο και να πονάει κάποιους αυτό γτ είναι ο πιο ικανός και γνώστης όσο για το σόου μερικών συνδικαλιστών το ξέρουμε εδώ και χρόνια στην περιοχή μας και δεν είπε κάτι παράλογο να καθίσουν κάτω και να μήν φωνάζουν συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου γινόταν όχι αγώνας ποδοσφαίρου ούτε τούς έδιωξε

  • Εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά του αιρετού αντιδήμαρχχου και προέδρου ΔΣ.
    Πως μπορεί να λέει η Τουμπουλθδου ** θα με ακούσεις εσύ και όλοι οι άλλοι, όταν αυτοί θέλουν να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς???
    Ντροπή και μόνο ντροπή

    • Έτσι είναι η δημοκρατία. Τους ψηφίσαμε για να παίρνουν τις αποφάσεις αυτοί. Η δική μας συμμετοχή στις αποφάσεις είναι η ψήφος μας. Αν δε σ’ αρέσει, μάζεψε μερικούς και εγκαθιδρυστε αναρχία αν μπορείτε.

  • Απορώ πως τους ψηφίσατε ο σημανδρακος αντί να σεβαστεί ορμάει στους πολίτες αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια σε λίγο καιρό θα πάρετε όλοι αυτό που σας αξίζει.κριμα μια πανέμορφη πόλη σαν την Κοζάνη και να μην έχει ανθρώπους να την πάμε ένα βήμα παραπέρα

  • Είναι οι δημοκρατικα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του τοπου σε μια Δυτ. Μακεδονία που θα ρημάξει γιατί το μαγαζί ΔΕΗ που μας τάιζε το φαληρησαμε. Μονο οι επενδύσεις μπορούν να μας βοηθήσουν. Και μιλαμη για πράσινη επένδυση Φ/Β. Άξιοι της μοίρας μας.

  • Μπορεί να εξηγήσει κάποιος γιατί υπάρχουν αντιδράσεις? Τι κακό μπορούν να κάνουν τα φωτοβολταϊκα? Ξέρουν οι κάτοικοι του Μαυροδενδρίου? Σίγουρα δεν ξέρουν τι σημαίνει Φωτοβολταικό. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η ενημέρωση. ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

  • Αυτό ακριβώς!Τόσο μεγάλο έργο και δεν έχουν μπει στον κοπο,Δήμαρχοι,αντιδήμαρχοι,εταιρία να έρθουν να ενημερώσουν τον κόσμο.Ολα έχουν τον τρόπο τους αλλά…

  • Ό Μιχαηλίδης από το Μαυροδένδρι δεν είναι γιατί άραγε κάνει την πάπια.Ο δήμος θέλει νά γέμιση τά χωριά μας φωτοβολταϊκά και αυτοί νά τσεπονουνε τα ατοποδοτικα για νά τά τρώνε σέ κρασιά και κεχια.Αν θέλουμε φωτοβολταϊκά στα χωριά μας πρέπει το κάθε χωριό που καταπατείται από φωτοβολταϊκά να μην πληρώνει ρεύμα κάθε χρόνο να γίνεται ένα έργο αξίες 25.000 ευρώ. Κανένα φωτοβολταϊκό δεν δίνει θέσεις εργασίας κι αν δώσει είναι για 2-3 άτομα και αυτά θα πληρώνονται με 500 ευρώ.

  • Μ αυτόν έκανες αγώνα? ρωτάει ο ένας τον άλλο.. Να τον χαίρεσαι να τον χαίρεσαι χαχα! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Μπράβο Μαλουτα λέξη δεν είπες! Μην χαλάς ενέργεια θα σου χρειαστεί!

  • Που ήταν το τοπικό συμβούλιο πάντως άφαντη.όλοι που τούς ειχαν στήριξη η παράταξη Μαλουτα να φωνάξουν γάργαρα βλέπω κάνεις δεν είπε τίποτα.

  • Ούτε τη μνήμη του Παγουνη δεν σεβάστηκαν.Αλλά μπρος στο συμφέρον τύφλα να έχει και ο σεβασμός.Και δίκιο σε κάτι να είχαν αυτοί οι 5-10 νοματαίοι το έχασαν.
    Από ποιον υποκινήθηκαν?
    Ποιοι από αυτούς είναι γεωκτηνοτρόφοι?
    Γιατί ενώ είναι περισσότερα τα ανταποδοτικά σε σχέση με παλιές συμφωνίες ,επί Ιωαννίδη, δεν τα θέλουν?
    Πού ήταν το τοπικό Συμβούλιο?

  • Φαίνεται από μακριά ότι είναι στημένο από κάποιους για να διακοπεί η συνεδρίαση. Το Συμβούλιο θα έπρεπε να προστατεύεται όταν συνεδριάζει αλλά και να προστατεύεται από τη διασπορά του ιού! Ποιος τους επέτρεψε να μπούνε μέσα Αφού είναι κεκλεισμένων των θυρών; Ποιος τους επέτρεψε να πάνε στα 2 μέτρα, από πίσω και να φωνάζουν; Και δίκιο να είχε το έχασε! Δεν είναι τρόπος αυτός και έπρεπε να τον πάρουν αυτόφωρο. Δεν σεβάστηκαν κανέναν και τίποτα! Μόνο να διακοπεί κι ας κολλήσουν 5 – 10 σιγά ! Η Πρόεδρος παραήταν ευγενική, πολύ ασχολήθηκε. Ο Δήμαρχος γιατί δεν πήρε θέση; Προσπαθούσα να δω που παρεμβαίνει. Ο Μιχαηλίδης κι ο Ιωαννίδης που ήταν; Εγώ θα σηκωνόμουν στο δεύτερο τρίτο λεπτό, πολύ υπομονή είχαν. Κι ευτυχώς βρέθηκε ο Σημανδράκος για να σταματήσει και μιλάμε κιόλας; Δείτε λίγο το βίντεο, πάει πίσω τους και φωνάζει και πετάει σταγονίδια και τον βγάζουμε τον Σημανδράκο κακό; Και πολύ άργησε, εγώ δεν θα άφηνα κανένα να φωνάζει δίπλα μου εν μέσω πανδημίας . Στο 2020 ο κόσμος συνεδριάζει με ηρεμία όχι έτσι. Δηλαδή θα ξεχάσουμε τους κανόνες επειδή κάποιος θέλει να λειτουργεί εκτός ελέγχου; Πρόστιμο σε αυτούς που δεν σεβάστηκαν τα μέτρα κι αλλαγή στις συνεδριάσεις. Περιμένω τους κύριους: Μαλουτα, Μιχαηλίδη, Ιωαννίδη να πάρουν θέση και να μας πουν γιατί ήταν αόρατοι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

    • Θα συμφωνήσω! Αν προσέξει κάποιος τα βίντεο θα δει πως όλοι ήταν ήσυχοι μέχρι τη στιγμή που αναίτια κατ’ εμέ μπουκάρουν δύο άτομα και ξεκίνησε η φασαρία. Στο πρώτο βίντεο φαίνεται καθαρά πως και ο Σημανδρακος και όλοι δεν μιλούσαν μέχρι να δουν πως θα εξελιχθεί το πράγμα. Οι κάτοικοι προκάλεσαν ξεκάθαρα, Ε και ο άλλος πόσο να αντέξει; δεν είναι αρένα εκεί μέσα. Εγώ θα συμφωνήσω με τους κατοίκους, αλλά 10 άτομα όλα και όλα; που είναι σύσσωμο το χωριό; Μου θυμίζει τις κινητοποιήσεις της Ποντοκωμης για τη ΔΕΗ και τη μετεγκατάσταση που 10 νοματαιοι πάλευαν για όλο το χωριό.
      Και ναιιι ας βγουν και οι δύο πλευρές να καταθέσουν τα επιχείρηματα τους, τα υπέρ και τα κατά και μετά να ψηφίσουν, με τέτοιες μεθόδους πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις.

    • Ο βούδας με τη μάσκα δίπλα στην πρόεδρο??? Ούτε μιλάει ούτε λαλαει? Ούτε τον αντιδημαρχό του δεν μπορεί να βάλει σε τάξη… που παρεμβαίνει αυθαιρετα και αυταρχικα, λες κ είναι αυτός πρόεδρος κ η άλλη δεν κάνει!
      Α ρε φουρκα..

  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΥΓΕΡΗ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝΑΛΑΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΧΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ 5 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΔΕΝΔΡΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

  • Η προφύλαξη της δημόσιας υγείας δεν μπορεί ν’ αποτελεί άλλοθι για την Τουμπουλίδου και τον ακίνητο Βούδα δίπλα της για επιβολή αποφάσεων ερήμην των θιγόμενων κατοίκων.

    • Οι δημοτες ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές και πήραν την απόφαση τους. Τι δεν καταλαβαίνεις. Αν καταλαβαίνεις και δεν σου αρέσει η δημοκρατία υπαρχουν κράτη που καλύπτουν τις ιδέες σου.

    • Εκεί που ήσουν δεν επιβάλλονται αποφάσεις. Ψηφίζονται απο νόμιμα εκλεγμενους. Η πρόεδρος βρισκεται εκει για να εφαρμοζει νόμιμες διαδικασίες για να λαμβανονται οι αποφασεις. Εύγε στην Τουμπουλιδου που χειρίστηκε με άψογο, δημοκρατικο τροπο,
      αντιδημοκρατικες μεθοδολογίες.

  • Ο βούδας με τη μάσκα δίπλα στην πρόεδρο??? Ούτε μιλάει ούτε λαλαει? Ούτε τον αντιδημαρχό του δεν μπορεί να βάλει σε τάξη… που παρεμβαίνει αυθαιρετα και αυταρχικα, λες κ είναι αυτός πρόεδρος κ η άλλη δεν κάνει!
    Α ρε φουρκα..

  • Τι τρόπος είναι αυτός?Ποιοι νομίζουν ότι είναι και μπουκάρουν έτσι?Ο τραμπουκισμός δεν είναι αρεστός ούτε ανεκτος!Γιατί δεν έχουν κυρώσεις οι υποκινητές κι οι υποφαινόμενοι? Ο Σημανδράκος τους λέει να σεβαστούν το χώρο και να κάτσουν κάτω, δε λεει τίποτα κακό. Αλλά ξέχασα, όλοι οι άλλοι ακουνητοι, αμίλητοι, πάλι τους ξελασπωσε ο Σημανδράκος και φταίει κιόλας.Ο άλλος του μιλάει χωρίς μάσκα και μιλαει από κοντά και δυνατά και φταίει ο σύμβουλος?Απορώ πως άντεξε, εγώ από την αρχή θα τον έβγαζα έξω.

    • Άσε μας ρε φίλε που μπουκάρουν . Τα χωράφια πήγαν να υπερασπιστούν. Και ο Σημανδράκος σου πολύ ευγενικός . Δεν πας λέω εγώ να κάνεις καμιά τουμπα στην θάλασσα ρε απαράδεκτε. Ήρθατε από τα Γρεβενά να μας το παίξετε πονηροί. Στις εκλογές θα φάτε πάτο όμως. Ποιους ξελάσπωσε ? Από που θα τους έβγαζες έξω από το σπίτι σου . Έπρεπε να ήμουν εκεί και ας ερχόσουν να με έβγαζες έξω…..Του μπαμπά σου το αμπέλι νομίζεις είναι η αίθουσα?

  • Απαράδεκτος ο Σημανδράκος με την συμπεριφορά. Αλλά φταίνε οι πολίτες που τον ψήφισαν. Αυτός δεν εκτίμησε τίποτα. Αλλά την επόμενη φορά πρέπει να τον στείλετε σπίτι του και να μην τον ξαναψηφίσετε. Να ξαναπάει στην ΑΝΚΟ . Δεν ντρέπεται που φέρεται έτσι στους ανθρώπους . Ήθελε να γίνει και δήμαρχος Κοζάνης ο Απαράδεκτος. Θα φάει καλά. Όλοι μας πρέπει να τον τιμωρήσουμε , όλος ο

  • Η εικόνα μιλάει από μόνη της . Να διώχνει τους ψηφοφόρους του τόσο απροκάλυπτα. Καβάλησε το καλάμι. Τα βίντεο είναι ντοκουμέντα για την απρεπή συμπεριφορά.

  • Αυτό που μου χτύπησε άσχημα πιο πολύ από όλη την ασχήμια με το περιστατικό είναι η κάκιστη και άσχημη για αυτοδιοικητικό συμπεριφορά του Σημανδρακου, ευτυχώς που ήρθε τέταρτος αλλά αποδεικνύεται ότι έπρεπε να τερματίσει τελευταίος.

  • Ένας λογικός άνθρωπος δε μπουκάρει έτσι,μπορούσαν να ζητήσουν ακρόαση, όμορφα κι ήσυχα.Όποιος δημιουργεί φασαρία απομακρύνεται.Μαγκιές στα δικά τους κτήρια, στα ιδιόκτητα κι όχι στα δημόσια – δημοτικά.Αφού δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους να προσλάβουν εκπροσώπους.

  • Ακόμη να βγουν οι αόρατοι, άφωνοι να βγάλουν δελτίο τύπου. Σας πείραξε ο Σημανδράκος που ενήργησε σωστά κι όχι ο αλαλος δήμαρχος κι όλοι οι άλλοι.Αυτες οι εικόνες με τσαμπουκάδες ανήκουν στην Ελλάδα του 1800 εκεί θέλετε να γυρίσετε; Αίσχος.

    • Οι εποχές του αποφασίζουμε και διαταζουμε και δεν μας νοιάζει τι λένε οι πολίτες έχουν περάσει!Τώρα για ντροπή να μη μιλήσω καλύτερα. Αυτοί αγωνίζονται για τα σπίτια και τις περιουσίες τους,τα παιδιά και το μέλλον τους. Βαγγέλης και σια για τι ακριβώς αγωνίζονται;

  • Ποιος ενήργησε σωστά ? Δεν βλέπεις στο βίντεο την παράλογη συμπεριφορά. Αλλά φταίνε όσοι το ψήφισαν . Την επόμενη φορά τίποτα . ΑΝΚΟΟΟΟΟΟΟΟ και πολύ του είναι…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.