Μετά από μία πρωτόγνωρη εμπειρία και μία αρκετά απαιτητική χρονιά για όλους μας, κατά τη διάρκεια της οποίας δοκιμαστήκαμε όλοι, καταφέραμε, με πυξίδα πάντα τη δύναμή μας και τη συλλογικότητά μας, να ανταπεξέλθουμε με μεγάλη επιτυχία.
Τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020 -2021 ξεκινάμε δυναμικά, όλοι μαζί, ενωμένοι, να συνεχίσουμε να επιμορφωνόμαστε και να αλληλοεπιδρούμε με πολλά νέα θέματα και δράσεις. Οι εγγραφές ήδη έχουν ξεκινήσει είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου.
Όλοι εμείς οι συντελεστές του Κ.Π.Ε.Π. στηρίζουμε και ενισχύουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους τους σπουδαστές μας, συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση αυτής της συλλογικής προσπάθειας.

Από τον Οκτώβριο σε 16 πόλεις το Κ.Π.Ε.Π. ξεκινάει δυναμικά με μαθήματα δια ζώσης, πληρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας μέσω πρόληψης κατά της διασποράς του Covid-19 αλλά και με μαθήματα εξ αποστάσεως για τα άτομα που είναι ευπαθή ή για άλλους λόγους δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Με αφορμή την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους το Δ.Σ. & και όλοι οι συνεργάτες μας σας εύχονται μία δημιουργική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Συντονίστρια μας κ. Καρυπίδου Αλεξάνδρα, στο τηλ. 6948061283
και με τη γραμματεία κ. Μπιάνκα Κατσιφλά στο τηλ. 698134737 & 6947449794 για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση (ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com).
Υπάρχει ακόμα δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο email: [email protected] & fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών
Με εκτίμηση,
____________________________________
Δρ. Σοφία Χατζηνικολάου
Τ. Σχολική Σύμβουλος Π.Ε.
Επικεφαλής Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών
Διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
email: [email protected]
κινητό: 6947-449794
facebook: Sofia Xatzinikolaou / Κοινωνικό Πανεπιστήμιο