kozan.gr: Τα παράπονα της διοργανώτριας της δράσης “Καθαρίζουμε τον Ξενία” για την Κοινότητα Κοζάνης

13 Σεπτεμβρίου 2020
20:24

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σήμερα στη δράση καθαρίζουμε τον Ξενία. Στεναχωριέμαι που άνθρωποι που διαθέτουν και θεσμικό ρόλο δεν παρέστησαν. Δεν γνωρίζω τους λόγους είναι όμως κρίμα όταν ονειρεύονται μια πιο όμορφη και καθαρή πόλη να απουσιάζουν από τέτοιες εθελοντικές δράσεις. Ελπίζω εκεί στην Κοινότητα Κοζάνης να ακούνε και να διαβάζουν.Μαζί δώσαμε έναν αγώνα και υποσχέσεις στον κόσμο ότι θα είμαστε δίπλα τους Όσο μπορούμε ας το κάνουμε! Ευελπιστώ στην επόμενη δράση να είμαστε όλοι μαζί!

Αγγελικη Μανου Γιολδαση

18 σχόλια

  • Σκαλιά ποιητών
    Ένταξη ανάπλασης διαφόρων περιοχών της πόλης στο τεχνικό πρόγραμμα.
    Γόπα project
    Συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους για την Αποκριά
    Κοινωνικές δράσεις όπως δωρεά στο Νοσοκομείο και τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ
    Θέματα καθημερινότητας όπως φωτισμός καθαριότητα πάρκα χόρτα.
    Που ήσουν εσύ όταν έγιναν αυτά; Μην τα μηδενίζουμε όλα γιατί αξιώθηκες να πας σε μια δράση

    • Θα περίμενα το σχόλιο που με επικρίνει να μην είναι ανώνυμο, αλλά θα μπω στον κόπο να απαντήσω για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους!
      Σκαλιά ποιητών ήμουν εκεί μίλησα με τα παιδιά μου είπαν για την δράση και τα επαινεσα κιόλας!Μπογιές για τους φανους τις Απόκριες, μάσκες σε Δ. Υπηρεσίες, γόπα project που δεν έχουμε καμία ενημέρωση πως πήγε το εγχείρημα!
      Πέρασε ένας χρόνος και θα περίμενα τουλάχιστον να έχετε μιλήσει για λαϊκές συνελεύσεις σε γειτονιές που τα προβλήματα είναι πάρα.. πολλά! Είστε νέοι και θα έπρεπε να είστε στον παλμό της πόλης που σας εξέλεξε σ αυτές τις θέσεις! Ο Ξενιας είναι υπόθεση όλων μας! Και η καθαριότητα του και η πορεία του! Είναι η ιστορία της πόλης μας! Ο Εθελοντισμος δεν έχει πρόσωπο! Ας φέρνατε δύο σκούπες και δύο σακούλες! Και για να κλείσω, δεν κάνατε δράσεις να ζητήσετε συνδρομή εθελοντών, δεν μπορείτε να μου καταλογισετε τίποτα! Εμείς ζητήσαμε βοήθεια για την σωτηρία του Ξενια! Εσείς λαμψατε με την απουσία σας!

      • Καλό είναι οι πολίτες να εμφανίζονται ενεργοί σε κάθε περίπτωση.το ζήτημα του Ξενία αφορά όχι μόνο το δήμο αλλά το γενικότερο σχεδιασμό της ανάπτυξης της περιοχής.απαραιτητος ο καθαρισμός,αλλά περισσότερο η πραγματική επίλυση του προς όφελος όλων.

  • Συγχαρητήρια για την κίνηση της κυρίας Αγγελικής. Θα ήθελε κι άλλος κόσμος να παρευρεθεί αλλά η «εκδήλωση» που δημιουργήθηκε στο Facebook δεν είχε καμία αλλά πληροφορία πλην το ότι την Κυριακή καθαρίζουμε τον ξένια. Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί να μην γνωρίζουν ούτε ώρα ούτε σημείο συνάντησης. Εύχομαι δεύτερη φορά να μην υπάρξει και αυτό σημαίνει πρώτον ότι εμεισ Σαν δημότες να ΜΗΝ πετάμε σκουπίδια όπου μας «καπνίσει» και δεύτερον να αναλάβει ο Δήμος την καθαριότητα που είναι και αρμοδιότητα του.

    • Ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σας! Όλη η δράση έγινε μέσα από την καρδιά μας για την σωτηρία του Ξενια! Είμαστε καθαρά εθελοντές που πονάμε για το χάλι που βλέπουμε! Οι δράσεις θα συνεχιστούν δεν έχουμε τελειώσει! Τουλάχιστον ο αύλειος χωρος να είναι επισκεψιμος όσο γίνεται! Σήμερα γέμισε με χαρούμενες φωνές παιδιών που ήρθαν να βοηθήσουν! Αυτό μας δίνει και το θάρρος να συνεχίσουμε! Εύχομαι την επόμενη φορά να είμαστε πιο πολλοί και να ανταλλαξουμε και τις απόψεις μας για το θέμα Ξενια!

      • Το θέμα χρίζει πλήρους λύσεως και όχι δράσεις που συμβαίνουν μόνο για να μιλάμε για απλό εθελοντισμό.Το ζήτημα είναι παλιό και λύνεται μόνο με επένδυση.

      • Να τον επισκεφτεί τον προαύλιο χώρο ποιος και γιατί;
        Οι όποιες απόψεις δεν έχουν βάση χωρίς σχεδιασμό σε επίπεδο επένδυσης… η καθημερινή εθελοντική δράση απλώς ανακινεί το θέμα που το υπενθιμίζει ως κάτι άλυτο που κολλάει στο οικονομικό και την πραγματική επίλυση του.

  • Την άλλη Κυριακή αλλάζουμε τα κουφώματα και βάφουμε τους τοίχους να είστε όλοι εκεί. Και απ του χρόνου ξεκινάει η λειτουργία του θα ξεκινήσει ως χώρος σκέψεις και διαλογισμού.

  • Η κοινότητα Κοζάνης κάνει γκάλοπ με γόπες και το θεωρεί κοινωνική παρέμβαση. Και δυστυχώς είναι το μόνο έργο που έχει κάνει έως σήμερα. Έργο να το κάνει ο θεός. Ξαφνικά όλοι επικαλούνται τις μάσκες στο νοσοκομείο ως έργο… Φτάνει πια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.