Στον αγιασμό του 1ου ΓΕ.Λ. Φλώρινας βρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Σεπτεμβρίου 2020
13:00

 

 

Στον αγιασμό του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
Απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, ο κ. Γιαννάκης τόνισε την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς και την ανάγκη να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, υπογραμμίζοντας πως απαιτείται υπομονή, ατομική ευθύνη και επαγρύπνηση απ’ όλους.
Ο κ. Γιαννάκης σημείωσε πως η δημοτική αρχή θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, προσπαθώντας να δίνει τις απαραίτητες διεξόδους και να εξασφαλίζει τις απαιτούμενες χρηματοδοτήσεις, ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά προς όφελος των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του τόπου μας.


Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.