kozan.gr: Εσπερίδα, σήμερα Τετάρτη 5/4, στην Κοζάνη, για τις «Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στο Νέο Αντίξοο Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον (Ασφαλιστικό- Φορολογικό-ΑΕΠΙ)»- Αγωνία για τις επιπτώσεις στο ασφαλιστικό με το «κλείσιμο» της αξιολόγησης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Απριλίου 2017
21:31

Εσπερίδα για τις «Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στο Νέο Αντίξοο Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον (Ασφαλιστικό- Φορολογικό-ΑΕΠΙ)», διοργάνωσε στο «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» την Τετάρτη 5 Απριλίου το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης.   Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, κ. Γεώργιος Καββαθάς, ο Εργατολόγος, π. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γεώργιος Ρωμανιάς, και  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτ. Μακεδονίας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.), κ. Δημήτρης Καρακασίδης. Ο κ. Καββαθάς στην ομιλία αναφέρθηκε σε μια έρευνα του Ινστιτούτου της ΓΣΒΕΕ, που αφορά επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ «επίπληξε» τον Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας που «αμφισβήτησε» την έρευνα λέγοντας πως «δεν τη διάβασε…».

Από την πλευρά του ο κ. Ρωμανιάς ενημέρωσε το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό, τι αφορά το ασφαλιστικό, αναμένοντας παράλληλα να κλείσει η αξιολόγηση, ώστε να «δούμε» όπως τόνισε, «τι επιπτώσεις θα έχει το ασφαλιστικό». Στην εσπερίδα συμμετείχαν επιχειρηματίες, έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες -μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης  όπου ενημερώθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις  και συμμετείχαν στο γόνιμο διάλογο που αναπτύχτηκε μετά το τέλος των εισηγήσεων.

Θανάσης Τέγος




2 σχόλια

  • Τον αφρό σας φέρανε και τα καθίσματα ήταν άδεια. Δεν σας φταίει κανείς, αν μετά έχετε μαύρα σκοτάδια και σας πιάνουν κορόϊδα. Η μεταβίβαση ευθυνών πρέπει να λάβει τέλος. Ξυπνήστε κάποτε.

  • Οι αίθουσες γεμίζουν σε ότι δεν τους στεναχωρείπ.χ. θέατρα, συναντήσεις παλιών συμμαθητών, χοροσπερίδες, τσάγια φιλοπτωχου..ΑΡΤΟΣ(;)και Θεάματα η ζωή των περισσοτέρων, δυστυχώς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.