Εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο μνήμες λιγνίτη στην Πτολεμαΐδα

14 Σεπτεμβρίου 2020
20:14

18 Σεπτέμβρη 2013, ο αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός στο Κερατσίνι από χέρι χρυσαυγίτη…
Ο Παύλος κοίταξε το <<τέρας>> στα μάτια και έμεινε όρθιος, θα τον τιμάμε πάντα!
18 Σεπτέμβρη 2020,
συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία του και 5,5 χρόνια ύστερα από μια δίκη που απαράδεκτα διήρκησε τόσο, φτάνει πλέον η στιγμή της ετυμηγορίας.
Η νεολαία θα τιμήσει και φέτος τη μνήμη του Παύλου, όπως μόνο αυτή ξέρει: Με την διοργάνωση δράσεων σε κάθε πόλη, σε κάθε σχολείο, σε κάθε σχολή και γειτονιά στέλνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα!
Η νέα γενιά έχει ιδανικά… Τσακίζει το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά! Ψάξε… Σκέψου…Γράψε… και εσύ τον στοίχο που σε εμπνέει και έλα να τον μοιραστείς με όλους αυτούς που δεν μπορούν να <<ανασαίνουν>> σε αυτό το σύστημα και ονειρεύονται μια άλλη κοινωνία!

2 σχόλια

  • Καλή πρωτοβουλία ρε παιδιά αλλά δε νομίζετε ότι απομονωνεστε από τις μάζες που επικαλείστε κάθε φορά με τον στενό τρόπο που δουλεύετε σαν ΚΝΕ και ΚΚΕ ..!

    • Γιατί πότε ήταν ενωμένοι με οποιονδήποτε από την υπόλοιπη αριστερά? Μόνοι τους τα κάνουν όλα μια ζωή… εδώ και πορεία προγραμματισμένη να υπάρχει αυτή οργανώνουν δική τους για να ΜΗΝ πάνε με την μάζα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.