Ευχαριστήρια επιστολή αναγνώστριας του kozan.gr στη Χειρουργική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

14 Σεπτεμβρίου 2020
23:58
Κανένα σχόλιο

 

Έπειτα από επέμβαση και νοσηλεία μιας εβδομάδας μέλους της οικογενείας μας νιώθουμε την ανάγκη αλλά και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους λειτουργούς υγείας του Χειρουργικού τμήματος συμπεριλαμβανομένης και της ΜΑΦ για το ήθος, τη συνέπεια,την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και την ψυχολογική στήριξη.Ιδιαίτερα όμως επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του τμήματος κ. Κ.Χατζημήσιο και τον αναισθησιολόγο κ. Π.Ιατρόπουλο οι οποίοι εν μέσω τόσο αντίξοων συνθηκών ασκούν απερίσπαστα και ευσυνείδητα το λειτούργημά τους.!

Με εκτίμηση οικ.Γ.Γ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.