Το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέο Πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ”»

15 Σεπτεμβρίου 2020
11:59
Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει  Ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο Πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ”»
Του Υπουργείου Οικονομικών-
Εννεάμηνη επιδότηση των δανείων με υποθήκη την πρώτη κατοικία όσων επλήγησαν από την παγκόσμια πανδημία Covid-19

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και από ώρα 13:00 έως 14:00

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτης Κουρμούσης, που θα ενημερώσει τους δικαιούχους για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην 1η κατοικία (ν. 4714/2020), με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.
Δικαιούχοι του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΑ” είναι: Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Φυσικά Πρόσωπα με Ατομική Επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί από τον Covid-19, Εταίροι Προσωπικών ή Κεφαλαιουχικών Επιχειρήσεων των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά, κ.α.

Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, για να τους αποσταλεί ο σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη.
Η πρόθεση συμμετοχής τους θα πρέπει να δηλωθεί ως την Τετάρτη 16/9/2020 με την αποστολή στην ηλεκτρονική Δ/νση του Επιμελητηρίου : [email protected] των ακολούθων στοιχείων:
Ε-mail
Ονοματεπώνυμο
Επωνυμία Επιχείρησης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με στο τηλ. 24610 41693 (αρμόδιοι : Βίκυ Δούσιου, Κατερίνα Καρακουλάκη)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.