Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ:

Στις 14 Σεπτ. 2020 συγκεντρωθήκαμε στην αίθουσα του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε. Κοζάνης 24 σύλλογοι, προκειμένου να συζητήσουμε για την λειτουργία των συλλόγων μας με τα νέα δεδομένα και τις δύσκολες καταστάσεις, που επικρατούν λόγω του covid 19.

Κοινή η ανησυχία όλων και ο προβληματισμός μεγάλος για το μέλλον. Κοινή όμως και η επιθυμία όλων μας να συνεχίσουμε να υπάρχουμε έστω και με δυσκολίες, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας, συμβάλλοντας κατά το δυνατόν στην πολι-τιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν:

Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε. Κοζάνης, ο Σύλλογος Γυναικών, Γρεβενιωτών, οι Φίλοι της Παράδοσης, Πρωτοχωρίου, Σαμαριναίων, Αγίου Αθανασίου, Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών, Πολιτιστικός ΖΕΠ, Αιμοδοτών, Αντάμωμα, Πλατάνια, Λευκίβρυσης, Μεταξιωτών, Βοϊωτών, Χορευτικό Εκπαιδευτικών, Αριστοτέλης, Κρεβατάκια, Πτελέας, Κρητών, Μακεδνών και Ηπειρωτών.

Οι παραπάνω σύλλογοι, αποφασίστηκε χθες ομόφωνα, να εκπροσωπούνται στις διάφορες ενέργειες, επαφές κ.λ.π. από μια τριμελή επιτροπή και συγκεκριμένα από: τον Δημήτριο Μπουκάλη [Σύλλογος Γρεβενιωτών], από τον Στυλιανό Αβαράκη-Πιτένη [Σύλλογος Κρητών] και από την Φωτεινή Καμίτα-Κτενίδου [Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε. Κοζάνης].

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.