Δήμος Γρεβενών: Σήμερα στις 5 το απόγευμα η μεγάλη ποδηλατοβόλτα από τo ΕΠΑΛ μέχρι τις Εργατικές Κατοικίες

16 Σεπτεμβρίου 2020
13:03
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Γρεβενών κάνει κάλεσμα σε όλους τους συνδημότες μας να δώσουν το παρών στην εναρκτήρια εκδήλωση για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 16 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στις σχολικές εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Γρεβενών.

Στη σημερινή πρώτη δράση που γίνεται σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Γρεβενών-ΕΠΑΛ και τον Σύλλογο Εθελοντών Γρεβενών θα βρεθεί στο επίκεντρο η ποδηλασία όπου μάλιστα θα γίνει και η παρουσίαση ηλεκτρικών ποδηλάτων. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει βόλτα με ποδήλατα από το ΕΠΑΛ στην νέα σηματοδοτημένη διαδρομή που καταλήγει στις εργατικές κατοικίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σηματοδότηση έγινε εθελοντικά από τους συμπολίτες μας Χρήστο Τσιαρσιώτη και Βασίλη Σιαφαρίκα τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Αδιαμφισβήτητα, η διαδρομή περιλαμβάνει διαφορετικά και εναλλασσόμενα σημεία καθώς οι συμμετέχοντες θα περάσουν από δρόμους, γειτονιές, πάρκα και πλατείες όπως επίσης και από πολλά γεφύρια που υπάρχουν κατά μήκος του Γρεβενίτη Ποταμού. Διαδρομή που αποτελεί προτεινόμενο έργο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που έχει καταρτίσει η Δημοτική Αρχή.

Σημειώνεται ότι η υλοποίηση της φετινής «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας» θα γίνει με την πιστή εφαρμογή των απαιτούμενων υγειονομικών μέτρων και κανόνων που προβλέπονται από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.