Στη Κοζάνη θα βρίσκεται αύριο το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου,  και θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στο  Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» αλλά  και στο Παράρτημα του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας.  

Αμέσως μετά τις 2.30 το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση  με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδουλίδη. Νωρίτερα την ίδια ημέρα ο κ. Παπαευσταθίου θα μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»  και θα συναντηθεί με το Διοικητή του Νοσοκομείου και τον Τομέα του ΕΚΑΒ στην πόλη. Θα αναχωρήσει στις 11 περίπου το πρωί, για την πόλη της Φλώρινας όπου και θα επισκεφτεί  το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» όπου θα έχει αντίστοιχες συναντήσεις με το Διοικητή του Νοσοκομείου και τον Τομέα του ΕΚΑΒ.

Εν τω μεταξύ σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, ο Υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο  του ελέγχου της αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας των Υγειονομικών Σχηματισμών αλλά́ και των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ της Βόρειας Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει έκτακτη επίσκεψη στο Γενικό́ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» και στο Παράρτημα του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στις 7 το απόγευμα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ