ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας – Κάλεσμα Συμμετοχής, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στη Τοποθεσία «Μπεκρεβένικος – Μικρή Πέτρα» (Λιβερά)

18 Σεπτεμβρίου 2020
14:44

 

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τα Σωματεία-Μέλη της ,τους εργαζομένους , τους συνταξιούχους και όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που οργανώνεται από τα Εργατικά Κέντρα, τα Σωματεία και τους τοπικούς φορείς την Τρίτη 22/9 στα Λιβερά στις 12:00 το μεσημέρι

προκειμένου να καταδειχθεί στην Κυβέρνηση η καθολική αντίθεση των κοινωνικών οργανώσεων και των πολιτών στην προοπτική της κατάρρευσης και του οικονομικού μαρασμού της περιοχής που φέρνει η βίαιη απολιγνιτοποίηση.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κοζάνη είναι σημαντικό γεγονός από μόνη της. Θα μπορούσε όμως αυτή η επίσκεψη να είναι μια ευκαιρία παραγωγικού διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους για τις δυσμενείς συνέπειες και τα αποτελέσματα της βίαιης απολιγνιτοποίησης. Μιας απόφασης που έλαβε ο ίδιος ο κ.Μητσοτακης χωρίς –όπως πιστεύουμε- να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος αλλά και τα μέσα (χρηματοδοτικά και άλλα) ώστε αυτή η διαδικασία να γίνει ομαλά και χωρίς «θύματα» !

Πιστεύουμε πως το οικονομικό και κοινωνικό κόστος για τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας είναι μη δυνάμενο να εκτιμηθεί αλλά πάντως καταστροφικό.

ΟΛΟΙ μαζί δίνουμε Δυναμικό Παρόν στη Συγκέντρωση !

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.