O Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης διοργανώνει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

20 Σεπτεμβρίου 2020
16:21
Κανένα σχόλιο

O Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη για ουσιαστική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο σχολείο, διοργανώνει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρες 18.00-20.30. Έχουν προσκληθεί οι:

  • Αδαμαντία Σπανακά, μέλος της Ακαδημαϊκής Επιτροπής Εποπτείας και Καθηγήτρια-Σύμβουλος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Εκπαίδευση και Τεχνολογίες σε συστήματα εξ αποστάσεως Διδασκαλίας και Μάθησης-Επιστήμες της Αγωγής» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, με τίτλο εισήγησης: Εξ αποστάσεως σχολική εκπαίδευση εν καιρώ πανδημίας: Στήριγμα ή δεκανίκι;».
  • Αλεξάνδρα Γερακίνη, φιλόλογος στο 6ο Γυμνάσιο Καβάλας με μεγάλη εμπειρία στη δημιουργική αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση, με τίτλο εισήγησης: «Φιλολογικά μαθήματα και εξ αποστάσεως εκπαίδευση».

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Όσοι/ες ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://minedu-secondary.webex.com/meet/elegerousi τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρες 18.00-20.30.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.