kozan.gr: Τι απάντησε o Aλέξης Τσίπρας σχετικά με την απολιγνιτοποίηση στην Δ. Μακεδονία κι ότι αυτή γίνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το σχέδιο της δικής του, προηγούμενης, κυβέρνησης; (Bίντεο)

21 Σεπτεμβρίου 2020
09:07

 

Τι απάντησε o Aλέξης Τσίπρας, στη Συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, σχετικά με την απολιγνιτοποίηση στην Δ. Μακεδονία κι ότι αυτή γίνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το σχέδιο της δικής του, προηγούμενης, κυβέρνησης. “H κυβέρνηση θα πρέπει να αναθεωρήσει το σχεδιασμό για λίγα χρόνια. Δε μπορούμε να αφήσουμε μια ολόκληρη περιφέρεια στην ερημοποίηση. Είναι λοιπόν κρίσιμο να προχωρήσουμε στην “πράσινη Μετάβαση” αλλά να προχωρήσουμε με όρους δίκαιους. Είναι κοινός τόπος όλων των πολιτικών δυνάμεων η μετάβαση αλλά θα διακρίνει και το πρόσημο αυτής της μετάβασης, ποιος δηλαδή μιλά από σκοπιά αριστερή – προοδευτική και ποιος από δεξιά συντηρητική”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρωθυπουργός. Η ερώτηση έγινε από το δημοσιογράφο του FLASH Γιάννη Νεβεσκιώτη.

 

 

11 σχόλια

  • Ενώ οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήξεραν ότι έρχεται το κλείσιμο αργά η γρήγορα όπως είπε και ο Αλέξης έκρυψαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και δεν έκαναν τίποτα. Δεν έγινε κανένα πρόγραμμα για επενδύσεις και αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου.

      • φυσικά ο μητσοτάκης κυβερνά αλλά όταν πολεμάς την μικρή ΔΕΗ και στο τέλος την ακυρώνεις με τις ΝΟΜΕ που οδηγούν σε επιπλέον ζημιά δισεκατομυρίων …. ουσιαστικά εσύ την εκλεισες

    • Το κλείσιμο ξέραμε όλοι ότι έρχεται αλλά όχι τόσο απότομα. Όλοι ή σχεδόν όλοι υπολογίσαμε πάνω – κάτω εκεί γύρω στο 2040-2050, με σχέδιο και πρόγραμμα, όχι αυτό εδώ το εξπρές του Κυριάκου με το 2023 με χωρίς κανενα σχέδιο με μόνο και μόνο να κλείσουμε για να το παίξουμε πράσινη ενέργεια και τέτοια βοηθώντας φυσικά τους φίλους που ασχολούνται με το φυσικό αέριο που εισάγουμε…..

  • Έχω μια απορία, μήπως βαριόταν ο αλεξ; με το στανιο να βγάλει κουβέντα… Όχι οτι είπε τίποτα καλό. Στον τόπο συνεντευξης με το μέτρο που εγκαινίασε πήγε;

  • “Είναι κοινός τόπος όλων των πολιτικών δυνάμεων η μετάβαση”, δηλαδή το ξεπάτωμα γεωργίας και κτηνοτροφίας, η μετατροπή όλων των χωραφιών κι όλων των βοσκότοπων σε εργοστάσια. Κι ύστερα θέλετε και να ξανακυβερνήσετε, τρομάρα σας!

  • Όχι δεν μπορούσε να πάει, περιμένει να το εγκαινιάσει ο Κούλης το 2023 και βάλε αφού πρώτα μετακινήσει τα αρχαία απο την Βενιζέλου…..

  • Αν βαριοταν ο Αλεξης θα κρατουσε μια ωρα η συνεντευξη και οχι τεσσερις!εσυ νυσταζεις καταλοιπο του κουλη!
    Μακαρι την ηρεμια του Αλεξη να την ειχε ο πολυκινητος,καθιστος κουλης!
    Αλλο βρε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.