Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης: Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων- Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, Stroller Workout στο Δημοτικό Κήπο

21 Σεπτεμβρίου 2020
12:00
Κανένα σχόλιο

 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεχίστηκαν το σαββατοκύριακο οι δράσεις του Δήμου Κοζάνης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, οι δράσεις συνεχίστηκαν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Η Δημοτική Αστυνομία ανέλαβε να εκπαιδεύσει τα παιδιά που βρέθηκαν στο χώρο με τους γονείς τους, σε θέματα ασφαλούς μετακίνησης πεζών και ποδηλατών, στη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, καθώς και στην αναγνώριση των σημάτων οδικής κυκλοφορίας.

Οι δράσεις συνεχίστηκαν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με πεζοπορία στα περιαστικά μονοπάτια του Αηλιά, με αφετηρία το πάρκο Ηπειρωτών. Τη δράση διοργάνωσε ο ΕΟΣ Κοζάνης, με τη συμμετοχή αρκετών παιδιών που συνοδεύονταν από τους γονείς τους.

Σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας συνεχίζεται στο Δημοτικό Κήπο στις 18.00, με την πρωτότυπη δράση Stroller Workout. Γονείς με παιδιά σε καρότσι –και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μάθημα yoga γυμναστικής από έμπειρη γυμνάστρια, σε ένα ευχάριστο πρόγραμμα διάρκειας 30 λεπτών. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η προγραμματισμένη προβολή ταινίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη για σήμερα το απόγευμα, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.