Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης: Έκφραση ευχαριστήριων

21 Σεπτεμβρίου 2020
13:13
Κανένα σχόλιο

Αξιότιμη κ, Ολυμπία Γκίμπα-Τζιαμπίρη,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς εσάς, για τη δωρεά των εκατό πενήντα ευρώ (150,00 €), στη μνήμη της αγαπημένης σας φίλης Λόλας Καράτζια-Χλιάπα, υπέρ των σκοπών του Συνδέσμου.
Η πράξη σας αυτή αποδεικνύει, με τον καλύτερο τρόπο τα υψηλόφρονα αισθήματά σας, αλλά και την αγάπη που τρέφετε για τον τόπο μας, αναγνωρίζοντας με αυτή το επιτελούμενο από το Σύνδεσμο, έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο επιδιώκοντας την επίτευξη των σκοπών του Συνδέσμου, υπόσχεται τη δημιουργική χρησιμοποίηση της δωρεάς και εύχεται το παράδειγμά σας να το μιμηθούν και άλλοι, ώστε ο Σύνδεσμος να συνεχίσει απρόσκοπτα το πολιτιστικό του έργο.
Σας στέλνουμε, συνημμένα, το Διπλότυπο είσπραξης της Δωρεάς σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.