kozan.gr: Απολύμανση σε σχολική μονάδα σε χωριό του Δήμου Κοζάνης, μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε πρόσωπο στο περιβάλλον του σχολείου- Ιχνηλατούνται οι επαφές του – Προληπτικά, τέθηκε σε καραντίνα και συγγενικό του πρόσωπο που εργάζεται στην Πτολεμαίδα – Τι λέει στο kozan.gr ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Α. Δερμιτζάκης – Φωτογραφίες από την απολύμανση στη σχολική εγκατάσταση (Φωτογραφίες & Bίντεο)

22 Σεπτεμβρίου 2020
12:48

 

Απολύμανση σε σχολική μονάδα σε χωριό του Δήμου Κοζάνης, μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε πρόσωπο στο “περιβάλλον” του σχολείου (όχι σε μαθητή/εκπαιδευτικό/εργαζόμενο στο σχολείο).  Ιχνηλατούνται οι επαφές του.  Προληπτικά, τέθηκε σε καραντίνα και συγγενικό του πρόσωπο που εργάζεται στην Πτολεμαίδα. Τι λέει στο kozan.gr ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Α. Δερμιτζάκης. Φωτογραφίες από την απολύμανση στη σχολική εγκατάσταση.

Το kozan.gr σεβόμενο απόλυτα τα προσωπικά δεδομένα κι εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουν λάβει γνώση  και προχωρήσει σε ό,τι προβλέπεται (ιχνηλατήσεις, απολυμάνσεις κτλ.) περιορίζεται, στην παρούσα χρονική στιγμή, στην παράθεση γενικών πληροφοριών, αφού πρόκειται για ένα και μόνο κρούσμα στο περιβάλλον του σχολείου κι όχι σε μαθητή/ εκπαιδευτικό/εργαζόμενο στο σχολείο. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει, εφόσον κι αν προκύψει, θα επανέλθουμε.

 

 

 

6 σχόλια

  • Μια παράκληση προς τους χωριανούς και τους γονείς. Ηρεμήστε λίγο! Έχετε πεσει να τους “φατε” τους ανθρώπους. Δεν είναι ξέρετε και για αυτούς το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Λες και ήθελαν οι άνθρωποι να έρθουν σε αυτήν την κατάσταση. Αυτοί το περνάνε και κατανοήστε πόσο δύσκολο τους είναι. Το ίδιο κάνατε και με την άλλη περίπτωση (ξέρετε για ποια λεω). Ας το καταλάβουμε επιτέλους, τρίπτυχο… μασκα, απόσταση, αντισηπτικό…γι’αυτό καθιερώθηκε και η μάσκα στο σχολείο.
    Κρίμα…αυτο που θα αφήσει τελικά όλη αυτή η κατάσταση είναι μια σύγχρονη Σπιναλόγκα…

    • Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι αντί να ευχηθούν περαστικά στο παλικάρι το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν λες κ το ήθελε να γίνει, ας είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα χωρίς υστερίες, κατανοώ ότι κάποιοι φοβούνται πάρα πολύ κ είναι δεκτό αλλά δν μπορούμε να σταυρωνουμε κάποιον που κολλάει οποιαδήποτε ίωση.

  • Χαλαρώστε λίγο εκεί στο χωριό και μην κανιβαλιζετε θαρρείς και είστε οι άτρωτοι η ανήκετε στη αρια φυλή .Οποιος δεν καταλαβαίνει ότι όλοι είμαστε υποψήφια “θύματα”είναι απλά ανεγκέφαλος!!!!!

  • Αυτοί που πρωτοστατούν στον κανιβαλισμό είναι οι μέχρι χτες τζάμπα μάγκες .

    Του δε φοράω μάσκα και είναι όλα ψέματα.

    Δυστυχώς τέτοια μυαλά υπάρχουν πολλά.

  • Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να ελεγθεί το δείγμα. Πάρθηκε την Παρασκευή και το αποτέλεσμα βγήκε στην 1 τα ξημερώματα της Τρίτης! Μετά από 3,5 μέρες!!!! Είναι απαράδεκτο για την Κοζάνη με 3 διαγνωστικά ιδιωτικά κέντρα, συν το Μαμάτσειο που έχει δυναμικότητα 200 τεστ την φορά (3-4 ώρες)!

    • Διατυπώθηκε λάθος αυτό…ΣΚ είχε ο ανθρωπος συμπτώματα, δεν πήγε πουθενά και το πρωί της Δευτέρας έκανε το τεστ…το μεσάνυχτα κιόλας τον ειδοποίησαν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.