Εορδαία: Δεν εξυπηρετούνται μαθητές από τα απογευματινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών

22 Σεπτεμβρίου 2020
14:16

Αντιδράσεις γονέων καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες επειδή τα περιορισμένα απογευματινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας δεν εξυπηρετούν τους μαθητές από οικισμούς της Εορδαίας οι οποίοι παρακολουθούν μαθήματα σε φροντιστήρια της πόλης, με συνέπεια καθυστερήσεις και απώλεια πολύτιμων ωρών για την προετοιμασία της επόμενης ημέρας στο σχολείο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Θεόδωρος Καζαντζίδης, αναφέρει ότι είναι αδύνατο να πυκνώσει τα απογευματινά δρομολόγια επειδή η επιβατική κίνηση έχει περιοριστεί αισθητά και κρίνεται ασύμφορη μια τέτοια κίνηση, ενώ ο αριθμός των μαθητών, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, είναι μικρός. Επαναλαμβάνει πως το ΚΤΕΛ δεν επιδοτείται από την Πολιτεία, όπως συμβαίνει με τους αντίστοιχους Οργανισμούς Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Το λόγο έχει πλέον ο δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, με τον οποίο επίκειται συνάντηση για την εξεύρεση λύσης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Το λογικό ποιο είναι? Να προσαρμόσουν τα αστικά τα δρομολόγια τους με βάση το πρόγραμμα των μαθητών ή να προσαρμόσουν οι μαθητές το πρόγραμμά τους με βάση τα δρομολόγια των λεωφορείων?

    • Δηλαδή τα ΚΤΕΛ θα επιτρέψουν μια προσφορά από τουριστικό γραφείο για συγκεκριμένα δρομολόγια. Ίσως το γραφείο βρει συμφέροντα δρομολόγια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.