“Πρωτοβουλία ενάντια στις ανεμογεννήτριες”: Συμβολική πεζοπορία στο μονοπάτι βάσανο της Ασβεστόπετρας

27 Σεπτεμβρίου 2020
06:54

Η πρωτοβουλία ενάντια στις ανεμογεννήτριες θα πραγματοποιήσει μια συμβολική πεζοπορία στο μονοπάτι βάσανο της Ασβεστόπετρας. Πίσω από αυτό το βουνό είναι να γίνει ένα τεράστιο φωτοβολταϊκό.

Το ραντεβού μας θα είναι την ερχόμενη Τετάρτη 4μ.μ. στο δημαρχείο

Για συμμετοχή επικοινωνήστε μαζί μας με ένα μήνυμα ή ένα τηλέφωνο στο 6976484982 Χάρης

3 σχόλια

    • Τα φουγάρα μεγάλωσαν γενιές και γενιές στη Δ.Μακεδονια.. μόλυναν αλλά είχε δουλειά. Δεν είμαστε λάτρεις της τέφρας και των ορυχείων αλλά εφόσον φτωχοποιειται τόσο βίαια η περιοχή, Νάι, είμαι υπέρ των φουγάρων.. υπερσύγχρονους ΑΗΣ και συνέχιση της ΔΕΗ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.