Π. Μπογιατζίδης: Δεν υπάρχει αυξημένη πίεση στις δομές υγείας της Δ. Μακεδονίας

28 Σεπτεμβρίου 2020
16:15

«Δεν  υπάρχει αυξημένη πίεση στις δομές υγείας της Δυτικής Μακεδονίας, σε ότι αφορά τα κρούσματα, αλλά και τα περιστατικά νοσηλείας», τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Διοικητής της 3η Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί , τα Νοσοκομεία  Πτολεμαϊδας, Γρεβενών και Κοζάνης , ενώ  την περασμένη εβδομάδα , επισκέφθηκε επίσης το Νοσοκομείο  Φλώρινας και το Κέντρο Υγείας  Αμυνταίου.

Ο κ. Μπογιατζίδης  έκανε λόγο για ετοιμότητα  και προετοιμασία  του συστήματος  υγείας,  σχετικά  με την αντιμετώπιση ενός νέου κύματος της πανδημίας του κορωναϊού και  υπογράμμισε ότι «παράλληλα με τις προσπάθειες που γίνονται  για την ανταπόκριση των Νοσοκομείων στις νέες υγειονομικές συνθήκες, όλο το προσωπικό των Κέντρων Υγείας,  έχει περάσει στο πλαίσιο εκπαιδεύσεως λήψης δειγμάτων, από περιστατικά που μπορούν να θεωρηθούν ως ύποπτα»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Να ρωτήσω γιατί οι παιδίατροι δεν παραπέμπουν τα παιδιά με πυρετό στο νοσοκομείο για τεστ και τα αντιμετωπίζουν ως εποχικές ιώσεις ; Πως αναλαμβάνουν τέτοια ευθύνη σε μια περιοχή με υψηλό ιικό φορτίο όπως η δίκη μας ;Δεν πρέπει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να έρθει να κάνει τεστ στο πληθυσμό και ειδικά στους μαθητές;

  • Καλα τα βρηκες ολα;Γιατι δεν ειδες πως δε λειτουργει η ΜΕΘ;Δεν ειδες η δεν ξερεις πως οι κλινες ΜΕΘ στη Δ.Μ. ειναι μονο 6 η 8 ενω θα πρεπει να ειναι περιπου 35;Δεν ειδες πως δεν υπαρχει στη Δ.Μ. ουτε μια νεα κλινικη;π.χ.ουρολογικη, πνευμονολογικη,γαστρεντολογικη κλπ;Τι ειδες;Αυτοι εδω για διαφορους λογους δεν προτεινουν εσυ γιατι δεν τους ξεπερνας, αφου εισαι και το ματι του υπουργειου;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.