Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Σταγόνα Ελπίδας”

28 Σεπτεμβρίου 2020
20:45
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η πρώτη αιμοδοσία στο νέο γραφείο του Συλλόγου, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κοζάνης, από το τμήμα αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, και τα εγκαίνια στις 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Με πολύ αγάπη για την εθελοντική αιμοδοσία , Εθελοντές μέλη, φίλοι και χορηγοί εργαστήκαμε για ένα όμορφο, αποτελεσματικό, δημιουργικό χώρο.
Για να γίνουν όλα αυτά εργάστηκαν πολλοί φίλοι εθελοντικά πολλές ώρες, ημέρες και νύχτες .
θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ,

● τον ΟΣΕ για την παραχώρηση του γραφείου,
● ΛΚΔΜ και τον Διευθυντή κύριο Νίκου για την υλική βοήθεια,
● τον ΑΗΣ Καρδιάς και τον κύριο Σουμελίδη για όλα όσα μας προσέφερε,
● τον εθελοντή αιμοδότη και μέλος του συλλόγου Πρόδρομο
Αθανάσογλου που μας επισκευασε στο ηλεκτροτεχνείο του την κινητή
μονάδα αιμοδοσίας, μετά τον βανδαλισμό,
● το κατάστημα ανταλλακτικών ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΑΡ. – ΠΑΓΟΥΝΗ ΜΑΤ.Ο.Ε.-
● το κατάστημα cosmotruck στην Πτολεμαΐδα,
● τον Τσαβδαρίδη Αναστάσιο στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης,
● ΕΚΟ -Καζαντίδου Γ. & σια ΟΕ στην Κοζάνη,
● ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ, ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ, για την πολιτημη και ουσιαστική βοήθεια , αυτή της πληρωμής της  ασφάλειας της κινητής μονάδας αιμοδοσίας,
● AUTO ΔΙΆΓΝΩΣΗ πράσινο ΚΤΕΟ,
● Άνθημος, επιγραφές,
● ANTONIADIS elektro, στην Κοζάνη, για τα υλικά και τις πολύτιμες εξειδικευμένες συμβουλές,
● τον Ελευθέριο-Τέλη Βωβό που εκτος απο τις χορηγίες μας δίνει τις πιο όμορφες λύσεις στα θέματα μάρκετινγκ,
● τους εθελοντές Παναγιώτη Ζαμίχο συγκολλητή, τον Δημήτρη Παππά, Θεόδωρο Πατσιλιά, Γεώργιο Μητράγκα, ελαιοχρωματιστές και αιμοδότες,
● να ευχαριστήσουμε το Καφέ Ζαχαροπλαστείο ΡΩΞΑΝΗ στα Κοίλα, τον Μεγάλο μας χορηγό που απο την ίδρυση του συλλόγου Σταγόνα Ελπίδας, είναι πάντα στο πλευρό μας, με τις πιο γλυκές αλχημείες, τις πιο γλυκές παρεμβάσεις,
τα πιο γλυκά κετερινγκ !!!
● τον Δήμο Κοζάνης που μαζί με την τεχνική υπηρεσία & το πράσινο μας διαμόρφωσαν το χώρο περιξ του κτιρίου, να ευχαριστήσουμε όλους τους τεχνικούς που ήρθαν και με ιδιαίτερο ζήλο δούλεψαν και προσέφεραν με αγάπη το κάτι παραπάνω!! και κατα την περίοδο της καραντίνας με τις απολυμάνσεις στους χώρους αιμοδοσίας στα χωριά.
● την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης για το υγειονομικό υλικό που απλόχερα μας προμηθευει ωστε σε όλες τις αιμοδοσίες να εχουμε επαρκεια σε μάσκες, γάντια και αντισηπτικά,
● Τέλος να ευχαριστήσουμε τον τακτικό εθελοντή αιμοδότη & καλλιτέχνη, δημιουργό, ζωγράφο Γιάννη Ζάμκο για την
φανταστική προσφορά στο Σύλλογο της Καρδιάς, όπως τον αποκαλεί, την τεράστια ζωγραφιά στον τοίχο του κτιρίου
διαστάσεων 9 επι 12 μέτρα, με το καταπληκτικό αυτό δημιούργημα που ομόρφυνε οχι μόνο το κτίριο του ΟΣΕ, οχι μόνο
την γειτονιά αλλά και ολόκληρη την πόλη.

Φίλες και φίλοι εμεις απο την πλευρα του Συλλόγου μετα απο χρόνια πολλών προσπαθειών, καταφέραμε να έχουμε τον δικό μας χώρο και θέλουμε να τον μοιραστούμε μαζί σας για να κάνουμε τα νοσοκομεία αυτάρκη σε αίμα, ελπίζουμε να βοηθήσετε όλοι να συμμετέχουμε όλοι να δώσουμε εθελοντικά αίμα γιατί ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΜΑΣ !!!

Για το ΔΣ
Πρόεδρος
Σκόρδας Χρήστος
О Γεν. Γραμματέας
Τσιώγκας Κώστας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.