Κάλεσμα του Δήμου Εορδαίας για βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας

29 Σεπτεμβρίου 2020
10:52
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Εορδαίας εκδηλώνει εμπράκτως την συμπαράστασή του στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης απέναντι σε συνανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη, καλεί τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους και τα σωματεία της περιοχής μας, να συμβάλλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα αποσταλούν με δική του μέριμνα στους πληγέντες δήμους.

Τα σημεία συγκέντρωσης όλων των ειδών πρώτης ανάγκης και των τροφίμων είναι οι χώροι του Α’ και του Β’ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας. Οι ημέρες και οι ώρες που θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αφήνουν τις προσφορές τους είναι : Τετάρτη 30/9, Πέμπτη 01/10 και Παρασκευή 02/10 2020 από τις 8:30 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ. .

Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν είναι:.

  • Προϊόντα ξηράς τροφής μακράς διάρκειας (να μην απαιτείται συντήρηση- ψυγείο).

  • Κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια).

  • Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, κ.α.).

Να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των διαδικασιών θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, προς αποφυγήν της εξάπλωσης του COVID-19, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.