kozan.gr: Σιδερά Κοζάνης: H κινητοποίηση του Γεωργοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κοζάνης ενάντια στα φωτοβολταϊκά (Βίντεο)

29 Σεπτεμβρίου 2020
14:43

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στα Σιδερά Κοζάνης, στη θέση Προφήτης Ηλίας, κινητοποίηση του Γεωργοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κοζάνης  ενάντια στα φωτοβολταϊκά. Όπως είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χαράλαμπος Τοπαλίδης: “H κατασκευή του φωτοβολταϊκού είναι καταστροφική για την κτηνοτροφία, για τις οικογένειες μας, για ότι έχει σχέση με την οικονομία μας στην ύπαιθρο. Θέλω να κάνω μία έκκληση προς όλους του κυβερνώντες, πρώτα- πρώτα δεν έχουμε χωροταξικό για να ξέρει ο καθένας τι θα κάνει, εδώ είναι ‘μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε.”

5 σχόλια

  • Όραμα για τα παιδιά μας ο γαλάζιος ουρανός.
    Όμως, πως θα το πετύχουμε αποδεχόμενοι να φορούν παρωπίδες στα μυαλά μας;

    Ε ΟΧΙ, τώρα επαναστατούμε εμείς , και πράσινη ενέργεια θέλουμε και γαλάζιο ουρανό θέλουμε και καθαρό νερό θέλουμε. Σίγουρα πάντα και δυστυχώς τα μεγάλα έργα γίνονται από μεγάλες εταιρείες που τις διοικούν λίγοι, αυτό όμως είναι ένα γενικό θέμα και δεν θα πρέπει να επηρεάζει τον πράσινο προσανατολισμό της Κοζάνης. Το όνειρο λοιπόν των νέων της Κοζάνης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας είναι ΜΟΝΟ πράσινη ενέργεια. ΝΑΙ στις ΑΠΕ.

  • Ο Τοπαλίδης δεν έβγαινε και έλεγε να κάνουμε φωτοβολταϊκά πραγματικά ο τύπος την μία μέρα λέει αλλά την άλλη αλλά!!! κρίμα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.