Βάμβας frost (Koζάνη): Θάλαμος ξηράς ωρίμανσης

29 Σεπτεμβρίου 2020
13:53
Κανένα σχόλιο

 

Ο θάλαμος ξηράς ωρίμανσης είναι μία νέα τεχνική επεξεργασίας κρέατος μέσα από τον εύγευστο κόσμο της γαστρονομίας, η οποία εκτινάσσει την γευστική ποιότητα του κρέατος στα ύψη! Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που εξετάζονται για τον καθορισμό της ποιότητας και της ωριμότητας των κρεάτων παρουσιάζονται στον θάλαμο ξηράς ωρίμανσης DR 70 ο οποίος διαθέτει αγωγό αέρα για ομοιόμορφη κατανομή ψύξης (βεβιασμένης κυκλοφορίας) όπως επίσης και ρυθμιζόμενη υγρασία. Ένας συνδυασμός που συντελεί σε μια εξαιρετική ωρίμανση για μια εκλεκτή γεύση, καθώς τα ένζυμα τα οποία βρίσκονται στο φυσικό περιβάλλον «κόβουν» κάθετα τα κύτταρα των πρωτεϊνών που περιέχονται στις ίνες των μυών με αποτέλεσμα την τρυφεροποίηση του κρέατος. Ο θάλαμος DR 70 είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα εσωτερικά και εξωτερικά, με αντιβακτηριδιακή λάμπα UVC, διπλό τζάμι με προστατευτικό φίλτρο UV καθώς και δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth για πλήρη έλεγχο και ρύθμιση της θερμοκρασίας/υγρασίας. Στο εσωτερικό υπάρχει φωτισμό LED καθώς και τρία τσιγκέλια, υγειονομικές γωνίες στον πάτο και ανοξείδωτες σχάρες.

Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών μας για υψηλότερη απόδοση και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με οικολογικό φρέον R290 φιλικό προς το περιβάλλον, πόρτα αυτόματης επαναφοράς και τερματικό διακόπτη που σταματάει τη λειτουργία του στοιχείου με το άνοιγμα της πόρτας.

Βάμβας frost (Koζάνη)

3rd  klm Kozanis-Thessalonikis

Kozani 50100 Greece

Tel: +302461029059

Fax: +302461029884

Url: www.bambasfrost.com
E-mail: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.