Ο Σύλλογος για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη της περιοχής Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των ιδιοκτήτων φορτηγών Ελλησπόντου

29 Σεπτεμβρίου 2020
15:02
Κανένα σχόλιο

Που εδώ και μέρες διαμαρτύρονται στο κτήριο της περιφερείας Δυτικής Μακεδονίας ζητώντας το αυτονόητο, να μην χάσουν την δουλειά τους.

Δεκαετίες τώρα αφού η ΔΕΗ τους πηρέ τα χωράφια, εξαφάνιζε τα χωριά τους από το χάρτη, τους ανάγκασε να μεγαλώνουν τα παιδία τους κάτω από τις καμινάδες, απαξίωσε ότι περιουσία τους έχει απομείνει.

Τους στέλνει στην ανεργία αδιαφορώντας για αυτούς που έχουν δώσει τα πάντα έτσι ώστε η ΔΕΗ όλα τα προηγούμενα χρονιά να είναι ο πυλώνας της εθνικής οικονομίας της πατρίδας μας.

Υ.Γ. 1  Αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς

Υ.Γ. 2  Περιμένουμε από αυτούς που μας έφεραν σε αυτό τα αδιέξοδο να δώσουν λύση ?

Καλούμε όλους του πολίτες να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σε αυτές τις καταστροφικές πολίτικες της περιοχή μας και της πατρίδας μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.