Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Συνωστισμός στο 3ο Λύκειο Κοζάνης στις 8:20 το πρωί

30 Σεπτεμβρίου 2020
10:29

Έχουμε μιλήσει στα παιδιά μας για την τήρηση των αποστάσεων και οι μαθητές, που κάνουν κατάληψη για τις υπεράριθμες τάξεις, συνωστίζονται και δεν τηρούν μέτρα ασφαλείας! Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΥΓ. Συγχαρητήρια στα “παιδιά” της ΚΝΕ που μοίραζαν φυλλάδια χωρίς γάντια και μάσκα!

22 σχόλια

    • Οχι δεν ειμαστε χαζοί. Αντιθέτως, μάθημα θελουμε να κανουμε. Απλά δεν υπάρχουν καθηγητές και δεν θα υπάρχουν για αρκετους μηνες, γι αυτό κάνουμε κενα φίλε ανώνυμε ! Αν ήμασταν χαζοί θα καθόμασταν στις καφετέριες στις κενές αυτές ώρες . Καλα δεν τα λέω; Τωρα συνέχισε να κατακρίνεις πισω από την κάλυψη του πληκτρολογίου σου χωρίς να γνωρίζεις τι συμβαίνει ❤️

  • αντί να συμμετέχουμε όλοι οι γονείς στις κινητοποιήσεις ασκούμε μόνο κριτική … καλά λοιπόν μας κάνουν και ας κολλήσουμε όλοι κι ας επιβιώσουν οι πιο ισχυροί οργανισμοί… φυσική επιλογή θέλουμε; φυσική επιλογή θα μας προσφέρουν…Το άνοιγμα των σχολείων με 25-30 παιδιά στις τάξεις χωρίς καθαριότητα χωρίς αποστάσεις οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή…είτε μας αρέσει είτε όχι! Χωρίς τεστ δεν έχουμε την πραγματική εικόνα της διασποράς του ιού στην περιοχή.

    • Το ατομικό δικαίωμα του παιδιού σου να μην θέλει να πάει στο σχολείο, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό του!! Δε έχει κανένα δικαίωμα να περιορίζει το ατομικό δικαίωμα του δικού μου παιδιού στη μόρφωση. Εκλογές κάνουμε για να επιλέξουμε κυβέρνηση και όχι για να στερήσουμε το δικαίωμα στην εκπαίδευση των γύρω μας. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική Δημοκρατία, παρά μόνο με το πως εσύ ξέρεις να την ορίζεις, ευλογώντας τα γένια σου και μόνο. Τα λοιπά περί διασποράς, τα λέει η φωτογραφία από μόνη της!!

      • οταν στο μελλον το Γερμανακι, το Γαλλακι κτλ παιρνει τις καλοπληρωμενες δουλειες σε Ελλαδα και Ευρωπη, μη κλαιγεσε, ετσι?

        Αντε κανε κατάληψη τωρα και ετοιμασου για μια καριερα σαν ντιτζει η μπαρμαν αλανι μουυυυ.

  • Κατά τα άλλα δεν είναι υποκινουμενες οι καταλήψεις. Τι δουλειά έχουν τα κόμματα στα σχολεία, από ποιον πήραν άδεια να μοιράζουν φυλλάδια στην αυλη του σχολείου και σε ανήλικα παιδιά;

  • Οι καταλήψεις έχουν γίνει θεσμός πλέον στα σχολικά δεδομένα…σαν την πενταήμερη ένα πράγμα.
    Αποσκοπεί πουθενά; Έχει κάποιο αποτέλεσμα; απορώ και εξίσταμαι…

  • ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ…΄!!…ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…

    • Ηρεμα κΓιωργο !! Αυτοι τουλαχιστον το κανουν φανερα οι αλλοι δεξιοι και μη το κανουν κρυφα με δουρειους ιππους.. τα ιδια σας τα παιδια …….

  • μια χαρα τα λες
    προφανως στην εκκλησια που πας φορατε ΟΛΟΙ μασκες και τηρειται ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    και φυσικα κοινωνατε απο διαφορετικο κουταλι ο καθενας!

  • Από ιδεολογία θέλεις από ιδιοσυγκρασία θέλεις είμαι υπέρ οποιασδήποτε έκφρασης των νέων ακόμα και αν δεν μου αρέσει.
    Δυστυχώς μαζί με πολλά άλλα και οι μαθητικές κινητοποιήσεις έχουν ευτελιστεί, έχει γίνει πλέον κάτι σαν νομοτέλεια, τον Σεπτέμβρη οι Μαθητές, τον Φεβρουάριο οι αγρότες, τον Μάρτιο τα χελιδόνια, και τον Αύγουστο οι Ναυτικοί.
    Στο σήμερα:
    Πραγματικά αν το αίτημα είναι 15 μαθητές στην τάξη, ο Μητσοτάκης και το κακό συναπάντημα, θα έβλεπαν εφιάλτες αν αυτά τα παιδιά πειθαρχημένα αγωνίζονταν με μάσκα κρατώντας αποστάσεις και διαδηλώνοντας ανυποχώρητα, σε αυτό που έχουν δίκιο 1000% , και το βλέπουν παντού.
    Από το λεωφορείο που παίρνουν για να παν στο σχολείο, από τα ζόρια που τραβά η οικογένεια, από το ότι δεν μετράει το σχολείο άλλα το φροντιστήριο και τα ιδιαίτερα, από το ότι πήρε πτυχίο και μεταπτυχιακό και δουλεύει ντελιβερι, μπάρμαν, μικρός για τα θελήματα κλπ.
    Και αν το δούμε και από «Αριστερή μεριά» το Μπάχαλο και η εξέγερση, είναι εργαλεία που ευνοούν το σύστημα, την επανάσταση είναι που τρέμουν, και η επανάσταση θέλει άλλου είδους συμπεριφορά.

    Όταν ο λαός έφτασε έξω από την Βαστίλη, ο Λουδοβίκος ρώτησε αν γίνετε Εξέγερση. Η Απάντηση του επιτελείου του; Όχι μεγαλειότατε κάτι χειρότερο ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    Και για όποιον θέλει να το ψάξει περισσότερο: «Η Σιδερένια Φτέρνα» Λόντον Τσακ

  • Εξω απο τα σχολεία τα κομματόσκυλα!τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη από κομισάριους και καθοδηγητές!Αλλά ξέχασα..το κόμμα του λαού(τουισόβιου 5% ) είναι η ιερή αγελάδα της μεταπολίτευσης!

  • Από αύριο θα κοινοποιηθεί εγκύκλιος του υπουργείου που θα λέει οι χαμένες ώρες θα αναπληρώσουν αργίες κ σαββατοκύριακο!! Επιτέλους!! Τώρα θα σας τζάμπα μάγκες

  • Πολυ φασισταριό πρέπει να είσαι!σταμάτα κομλπεξικέ να τα βαζεις με το κ κ ε και τα παιδια!ψυχάκια.παραεκκλησιαστικέ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.