Eγγραφές στο Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας

30 Σεπτεμβρίου 2020
22:08
Κανένα σχόλιο

Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναγκαστικής παύσης της λειτουργίας του λόγω της μεγάλης υγειονομικής κρίσης , ανακοινώνει πως κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:00-21:00 η γραμματεία του συλλόγου ανοίγει για να ενημερώσει τα νέα μέλη για τη λειτουργία των τμημάτων του {χορό, χορωδία , θέατρο , διδασκαλία μουσικών οργάνων (λύρας και νταουλιού) τη δημιουργική απασχόληση των μικρών παιδιών και της πλούσιας και οργανωμένη Βιβλιοθήκης},αλλά και καλεί τα μέλη του να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.

Κατά την εγγραφή των μελών θα δίνονται αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τους κανόνες που θα εφαρμοστούν για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον ιό covid 19.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στα μέσα του Οκτώβρη .

Καλή αντάμωση!

Με τιμή τοΔ.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.