Η Κοζάνη θ’ ανοίξει σε 2,5 εβδομάδες τη σειρά των φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

1 Οκτωβρίου 2020
08:56

Η Κοζάνη θ’ ανοίξει σε 2,5 εβδομάδες τη σειρά των φετινών αναπτυξιακών τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και σήμερα δημοσιεύτηκε η σχετική ειδική προκήρυξη (έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση http://www.httf.gr/images/prok_kozani_2020.pdf).

Θα είναι το 4ο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά της μακεδονικής πόλης και θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης στις 17 και 18 Οκτωβρίου υπό τα οριζόμενα στο υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης είναι και φέτος διοργανωτής σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και κλασικά έχουν προκηρυχθεί οι ηλικιακές κατηγορίες Νέων ανδρών–Νέων γυναικών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη σε εξέλιξη στο on line σύστημα της ιστοσελίδας της ομοσπονδίας και θα λήξουν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

2 σχόλια

  • Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα μέλη και ιδιαίτερα σε όσους τραβούν μπροστά και δε θέλουν να ακούγονται τα ονόματά τους. Είστε ΑΞΙΟΙ! Ανεβάζετε την πόλη ψηλά στις δύσκολες μέρες που βιώνει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.