Έναρξη εγγραφών στα θεατρικά εργαστήρια του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης

1 Οκτωβρίου 2020
12:26
Κανένα σχόλιο

 

Έχεις περπατήσει ποτέ επάνω σ’ ένα σύννεφο;
Έχεις κολυμπήσει σε μια θάλασσα από πολύχρωμα υφάσματα;
Έχεις ψιθυρίσει ποτέ τα μυστικά σου στο φεγγάρι;

Έχεις ταξιδέψει παρέα με ένα κύμα;
Έχεις πετάξει με ένα αερόστατο φτιαγμένο από κουρέλια;

Έλα να ταξιδέψουμε μαζί …με αερόστατα, ελικόπτερα, ανεμόπτερα, υποβρύχια, αεροπλάνα χωρίς συγχρωτισμό και τηρώντας τις αποστάσεις!

Για άλλη μια χρονιά, τα Θεατρικά μας Εργαστήρια ξεκινάνε το ταξίδι τους!

Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης θα ήθελε, αρχικά, να ευχαριστήσει όλους όσοι τα προηγούμενα χρόνια έχουν δείξει έμπρακτα τη στήριξή τους στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και να ανακοινώσει την έναρξη των χειμερινών προγραμμάτων για το 2020.

Οι ευμετάβλητες συνθήκες μάς οδηγούν στον επανασχεδιασμό των εργαστηρίων μας, με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων μας. Σκοπός μας είναι η λειτουργία των εργαστηρίων μας να γίνει στο πλαίσιο πρόληψης που έχει οριστεί για την προστασία από την λοίμωξη Covid-19.

Για να μπορούν τα εργαστήριά μας να ακολουθούν όλες τις οδηγίες, χωρίς να αναστατώνουν τη ροή των τμημάτων, τα εργαστήρια μας θα ξεκινήσουν με έναν πρώτο 2μηνο κύκλο (26 Οκτωβρίου 2020- 24 Δεκεμβρίου 2020)

Θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά από 6 έως 12 ετών, τμήματα εφήβων, ενηλίκων και ΑμεΑ.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στην Αίθουσας Τέχνης. Οι γονείς/συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και/ή αίτηση εγγραφής.

Εγγραφές τις ημέρες έναρξης των τμημάτων δε θα γίνονται δεκτές, λόγω της αυστηρής συμμετοχής συγκεκριμένου αριθμού ατόμων ανά τμήμα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ/ μήνα (35 ευρώ για 2 αδέλφια).

Η συμμετοχή στο τμήμα ΑμεΑ παραμένει 15 ευρώ.

Επίσης, οι φοιτητές των πανεπιστημιακών τμημάτων και των τμημάτων ΤΕΙ της Κοζάνης μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν το τμήμα ενηλίκων (με βεβαίωση εγγραφής από τη σχολή τους).

Οι ακριβείς ημέρες και ώρες έναρξης κάθε τμήματος θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των εγγραφών και τη δημιουργία των τμημάτων.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας στη διαφοροποίηση του προγραμματισμού και του ωραρίου των εργαστηρίων μας. Η μεγάλη αγάπη και στήριξή σας στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Δη.Πε.Θε. μας έδωσε τη δύναμη και τη θέληση να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό, προσαρμοσμένο στις συνθήκες, πρόγραμμα με στόχο τη συνεχή παρουσία του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης στην καλλιτεχνική και θεατροπαιδαγωγική ανάπτυξη του τόπου, πάντα με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Μπορεί, λοιπόν, και το χειμώνα να κρατάμε αποστάσεις, ωστόσο το θέατρο μάς φέρνει κοντά και οι καρδιές μας θα είναι πάντα αγκαλιασμένες. Γιατί, όπως λέει ο Μικρός Πρίγκιπας: «Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια», (Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του θεάτρου στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ. 1).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.