Με καρτερικότητα και προσμονή περιμέναμε την τελευταία προκήρυξη για τις 93 Θέσεις στο Ε.Κ.Α.Β.. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε για 1 θέση στην Πτολεμαϊδα και 2 Θέσεις στην Καστοριά. Οι αριθμοί αυτοί βέβαια δεν καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο τις πραγματικές ανάγκες του παραρτήματος Κοζάνης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά Θα ήταν έστω μία μικρή ηθική ικανοποίηση για τις προσπάθειες μας. Οπως πέρσι, με τον διαγωνισμό των 186 Θέσεων, έτσι και φέτος με τον διαγωνισμό των 93 Θέσεων η Δυτική Μακεδονία πήρε μία μεγάλη απογοήτευση. 0 (μηδέν) τότε 0 (μηδέν) και τώρα! Τελείωσε η χρονιά και μας έμειναν μόνο προβλήματα, πολίτες τελευταίας κατηγορίας οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας! ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα στην ζωή! ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να σας παρέχονται πρώτες βοήθειες και η πρόσβαση στις δομές Υγείας!

Καταγγέλλουμε τις πρακτικές τις διοίκησης του Ε.Κ.Α.Β.. Επιτέλους ας μας πούνε τι σκοπό έχουν! , έχει γίνει κάποιος προγραμματισμός για μετακινήσεις από αιτήσεις μεταθέσεων; Μήπως Θα προκηρύξουν και άλλο διαγωνισμό; και με ποιο σκεπτικό; Το καλοκαίρι οι εξαγγελίες και οι υποσχέσεις αντιπροέδρου του Ε.Κ.Α.Β. για τις 3 ή 4 Θέσεις στα μέσα Ιουνίου, μόνο για την Καστοριά με την ευκαιρία της άφιξης των 14 νέων ασθενοφόρων, είχαν φτάσει με Θριαμβολογίες στα αυτιά μας.

Όμως ‘ΟΧΙ! ΟΧΙ Κυρίες και Κύριοι πολίτες αυτού του τόπου, εξανεμίστηκαν όλα, υποσχέσεις λόγια , προγραμματισμοί και άλλα πολλά. Αλήθεια , τι λένε για όλα αυτά οι τοπικοί άρχοντες τι λένε για όλα αυτά οι βουλευτές μας;

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ