Ομάδα Γονέων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 κι ώρα 18:00 στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης – Συζητάμε για τα μέτρα προστασίας στα σχολεία

1 Οκτωβρίου 2020
21:31

 

Την Παρασκευή στις 2 Οκτωβρίου 2020, το απόγευμα και ώρα 6.00μμ, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αναφορικά με τα μέτρα προστασίας στα Σχολεία. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Είναι μία πρωτοβουλία γονέων με παιδιά που φοιτούν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.