Η Ένωση Ποντίων Κυριών Δυτικής Μακεδονίας: Νέος τρόπος επικοινωνίας με τα μέλη μας

2 Οκτωβρίου 2020
08:24
Κανένα σχόλιο

 

Οι δυσμενείς συνέπειες του COVID – 19 οδήγησαν στην αναστολή των δραστηριοτήτων του Σωματείου μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δυστυχώς οι συνθήκες δεν άλλαξαν ως προς τα προληπτικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τους περιορισμούς με αποτέλεσμα να αναπροσαρμόζουμε εκ νέου το σχεδιασμό των δράσεών μας.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία θα ακολουθήσουμε το νέο τρόπο επικοινωνίας με τα μέλη μας (ηλεκτρονικές εφημερίδες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσα κοινωνικής δικτύωσης), μέχρι να περάσουμε στην κανονικότητα και τις δια ζώσης συναντήσεις.

Επιπλέον η Πρόεδρος κ. Γεωργία Τσαρίδου επιθυμεί να τονίσει ότι η περίοδος αυτή αποτελεί ίσως ευκαιρία για την ενεργοποίηση ιδεών, διαλόγου και προτάσεων για στοχευμένες δράσεις ώστε να εντάξουμε, κατά το δυνατόν, μεγαλύτερο εύρος δραστηριοτήτων του Σωματείου μας στα δρώμενα του εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση του 1821, το ερχόμενο έτος.

Τα μέλη                                                                                       Η Πρόεδρος

                                                                                                       Γεωργία Τσαρίδου

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.