Συγχαρητήρια του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας

2 Οκτωβρίου 2020
09:30

 

Συγχαρητήρια στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για τις σημαντικές επιτυχίες τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ το δικό μας παιδί τον Γιώργο Μακρυγιάννη ο οποίος μαζί με τον συναθλητή του Δημήτρη Στασινό κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Η σημαντική αυτή νίκη τους απέδειξε πως η επιμονή, η υπομονή, η σκληρή δουλειά, η προσήλωση στον στόχο και η ομαδικότητα φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια Γιώργο και Δημήτρη! Μας κάνατε υπερήφανους!

Ο Δήμαρχος Σερβίων

Χρήστος Ελευθερίου

Ένα σχόλιο

  • ο δήμος και ο δήμαρχος ούτε τώρα ούτε ποτέ δεν έκαναν το παραμικρό οπότε κακώς επιδιώκετε την προβολή μέσω των επιτυχιών των άλλων από οποιονδήποτε δημαρχο
    Επίσης ας είμαστε ειλικρινείς δεν έχετε καμία σχέση με την έννοια ομαδικοτητα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.