Νεκρή αρκούδα, μετά από τροχαίο, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Μυρσίνης Γρεβενών (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Οκτωβρίου 2020
22:00

 

Μία ακόμη αρκούδα έπεσε θύμα τροχαίου, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν τις 21:00, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Μυρσίνης Γρεβενών, στο ρεύμα για Κοζάνη. Η νεαρή αρκούδα στην προσπάθειά της να διασχίσει το δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς τον τραυματισμό του οδηγού του. Στο σημείο βρέθηκαν τόσο ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης όσο κι ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γ. Γιάτσος, οι οποίοι μετέβαιναν στην Κοζάνη και σταμάτησαν να δουν τι συνέβη. Δείτε τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη για το συμβάν.

Πηγή greveniotis.gr

 

 

 

 

 

3 σχόλια

  • καλα ρε παιδια ειναι τοσο δυσκολο ακομη και στην εγνατια να μην αναπτυσουμε υπερβολικες ταχυτητες για ονομα του θεου

    • Οι αρκουδες, οπως και τα σκυλια αν βρεθουν στον δρομο σου, δεν ειναι απαραιτητο να τρεχεις για να σου καταστρεψουν το αυτοκινητο!
      Το κακό ειναι οτι τα φωτα του αυτοκινητου τα ελκουν προς το μερος σου, οπότε ειναι σχεδόν αδυνατον να τα αποφυγει κανεις.
      Παθων 5 φορες εως σημερα, με μικροτερη ταχυτητα ολες τις φορες.
      Το χειροτερο δε ειναι οτι δεν σε αποζημιωνει κανεις!

  • φτιαξανε δρομους ταχειας κυκλοφοριας χωρις να προβλεψουν τα αγρια κ οικοσιτα ζωα.δυστηχως αυτη ειναι η καταντια μας.την ευθηνη για καθε τροχαιο θα πρεπει να την περνει η εταιρια που εισπρατει τοσα χρονια διοδια κ να πληρωνει προστιμο για το καθε ζωο αλλα κ να αποζημιωνει κ τον οδηγο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.