kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Εννιά μέρες μετά και κανένας από τους 4 βουλευτές της ΝΔ, στην Π.Ε. Κοζάνης, όχι μόνο δεν “πάτησε” αλλά ούτε επικοινώνησε, με τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας Χρήσης, που συνεχίζουν τον αγώνα τους

3 Οκτωβρίου 2020
14:56

 

Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στο σύνολο των διαμαρτυρόμενων ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας Χρήσης, που συνεχίζουν τον αγώνα τους, έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, στην ΖΕΠ κι αυτό γιατί τόσες μέρες μετά την έναρξη τού αγώνα τους, κανείς από τους τέσσερ(ε)ις βουλευτές της της ΝΔ, στην Π.Ε. Κοζάνης, όχι μόνο δεν “πάτησε” εκεί αλλά ούτε επικοινώνησε μαζί τους. Με εξαίρεση έναν από αυτούς με τον οποίο συναντήθηκαν εντελώς τυχαία οπότε  κι εκείνος σημείωσε κάποια από τα αιτήματά τους …κι οι τέσσερ(ε)ις βουλευτές κρίνονται επιεικώς αδιάφοροι, αφού δεν φρόντισαν, αυτοβούλως, είτε να μεταβούν στο σημείο της διαμαρτυρίας είτε να επικοινωνήσουν μαζί τους. Το θέμα της απολιγνιτοποίησης “καίει” κι ως φαίνεται, τουλάχιστον με τα σημερινά – και μέχρι στιγμής – δεδομένα, κανένας από τους τοπικούς κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της κυβέρνησης δε δείχνει να διατεθειμένος να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι ή  να έρθει αντιμέτωπος με την κυβέρνηση, παρότι είναι ξεκάθαρο – και το βλέπουν όλοι – πως ενώ το σχέδιο της απολιγνιτοποίησης “τρέχει” με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μονόπλευρα, η “Δίκαιη Μετάβαση” κινείται με ρυθμούς σαλιγκαριού.

Η Χύτρα

48 σχόλια

  • Προσπαθουν να επιτυχουν την ανακαμψη της οικονομιας με προσωπικες τους ανα κοινωσεις για το τιεπραξαν γι αυτην
    Δεν προλαβαινουν

  • Γιατί τους ενδιαφέρει ο λαός . Την θεσούλα τους κοιτάνε και την πάρτη τους . Στάθη που είσαι , καμία φώτο δεν θα βγεις?

    • Δεν εχει αλλο τα εχουμε κερασει ολα σε εσας τους συνταξιουχους δεητζηδες οι μονη που πειρμενουν κερασμα.

      • Αυτοι σαν ελευθεροι επαγγελματιες ειναι κατα καποιο τροπο καπιταλιστες (μειον το οτι δεν βγαζουν μυρια). Οποτε ξερουν τα ρισκα του ελευθερου επαγγελματια ειναι ενωμενα με το πως θα κινηθει η αγορα. Το κρατος γιατι να τους προστατεψει τωρα. Δηλαδης οι σαμαραδες πριν χρονια επρεπε να βγουν στους δρομους και να σταματησουν τη παραγωγη αυτοκινητων ωστε να μη πεθανει η παραγωγη σαμαριων?
        Ρε ξυπνηστε ρεεεεεεεε….

          • Κατσε να ερθουν τα φορτηγα Tesla και Nikola…τοτε ολοι στους δρομους γιατι τα σαραβαλα δεν θα ειναι ανταγωνιστικα…μαστιχα χιου μμμμ, λουκουμακι μμμμμμμμμμμ

        • Δηλαδή καλέ μου άνθρωπε που είσαι ανοιχτόμυαλος και βλέπεις κα μακριά τι Καταλαβαίνεις;
          Εφοπλιστές Μεγαλοεργολάβοι Μεγάλο προμηθευτές κα κάθε τι μεγάλο, δεν εκβιάζουν τις κυβερνήσεις, δεν παρεμβαίνουν για να τις επηρεάσουν και στο τέλος αν τα βρουν σκούρα δεν ζητούν από τις κυβερνήσεις και το κράτος να τους σώσουν;
          Προφανώς, είσαι τόσο ανοιχτόμυαλος που ζεις σε άλλον πλανήτη.

          • Οχι απλα δε ζω στην Ελλαδα. Την εκανα πολυ πριν την κριση, που τοτε ολοι ζουσατε στα μεγαλεια που σας εδειχνε ο Κωστοπουλος.

            Αυτη τη στιγνη η εταιρια μου στη Φιλαδελφεια υποφερει λογω της ολης καταστασης. Αλλα, δεν βγαινω στο δρομο να κλαφτω. Καπως καπου θα τα ξανακατεφερω.

            Οσο για τους μεγαλοβιομηχανους κτλ που αναφερεις. Αυτοι απασχολουν πολλα ατομα στην Ελλαδα. Αμα κλεισουν χανονται χιλαδες θεσεις. Εχουν διαπραγματευτικη δυναμη. Αυτοι οι ερημοι στη Κοζανη δεν εχουν. Αλλα ειπαμε, ελευθερη αγορα. Ετσι δουλευει. Σε οποιον αρεσει. Αν δεν αρεσει, βγαλτε το ΚΚΕ η να πατε στη Λευκορωσια να δειτε ανισοτητα μετα…αλλα τοτε δεν θα μπορειτε να βγητε στους δρομους.

          • Και εμείς θα τα Καταφέρουμε με τον τρόπο μας Πατριώτη. Κοίτα πως θα τα καταφέρεις εσυ στην φιλαδελφια.
            “Αυτη τη στιγνη η εταιρια μου στη Φιλαδελφεια υποφερει λογω της ολης καταστασης. Αλλα, δεν βγαινω στο δρομο να κλαφτω. Καπως καπου θα τα ξανακατεφερω”

  • Τούς περισσότερους ψήφους τους πήραν ο Παπαδόπουλος και ο Κωσταντινίδης.
    Άραγε πού είναι τώρα;
    Παραθερίζουν !!!

  • Καιρος να σταματησουν τον αγωνα. Ετσι δουλευει η ελευθερη αγορα. Τιποτα δεν ειναι για παντα (φορ εβερ που λενε και οι ξενοι) και ολα αλλαζουν. Και οχι μονο αλαζουν, αλλα αλαζουν και πολυ γρηγορα. Καιρος να κοιταξουν μονοι τους τη πρεπει να κανουν στο μελλον και να μη τα περιμενουν ολα απο το κρατος.

    Ο σοσιαλισμος ηρθε, εδωσε, χρεωκοπησαμε και τωρα ΟΛΟΙ πρεπει να κοιταξουμε τι πρεπει να κανουμε για το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας. Επανεκπαιδευση, θεληση, κουραγιο και ανοιχτο μυαλο χρειαζετε.

    • Μάθε ορθογραφία πρώτα φίλε μου και άσε το σοσιαλισμό για άλλους. Δεν είναι κακό να κάνεις ορθογραφικά λάθη. Αλλά όταν κάνεις δέκα λάθη σε μία πρόταση, δεν γίνεται να μας κάνεις μάθημα πολιτικής επιστήμης .

      • Στα λαθη κολλησες εσυ? Τα ειπε πολυ σωστα ο κυριος/η κυρια. Κατσε να στα γραψω και αλλιως…

        Στα λαθι κολισες εσι? Τα ιπε σοστα ο κιριος/ι κιρια….αντε ρε σαπιλα

      • ΠΑΣΟΚακι πρεπει να εισαι εεεε? Που απο το τιποτα γραφτηκες στο κομμα και σε κανανε Δ τεμπλελο Υ!!! Α ρε Ανδρικο πως τα σακατεψες ολα!!!!

  • Εχουν άλλα σημαντικά προβλήματα να λύσουν. Ποιός θα βγάλει τις πιο όμορφες φωτογραφίες, ποιός θα βγάλει πιο γρήγορα το δελτίο τύπου για το πιο αδιάφορο θέμα,ποιός θα γλυψει τον κουλη με την μεγαλύτερη θέρμη.

  • Δηλαδή να πάει να τους πει τι; Να τους πει ότι θα δουλέψει ξανά η ΔΕΗ που είναι ακριβός ο λιγνίτης σε σχέση με το φυσικό αέριο; Δηλαδή ολοιο οι υπόλοιποι να πληρώνουμε ακριβά το ρεύμα και τη ΔΕΗ που μπαίνει μέσα για να τα κονομανε αυτοί. Πλάκα μας κάνετε. Εμείς οι άλλοι ιδιωτικοί υπάλληλοι που χάσαμε τις δουλειές μας θα μας πληρώσει κανένας. Αυτοί είναι ιδιώτες κρατικοδιαιτοι.

    • Είστε σοβαρός/ή κύριε/α ;;;
      Διαβάσατε το άρθρο;;; ΕΝΝΙΑ μέρες. 9 μέρες είναι οι άνθρωποι εκεί και ούτε καν πήρε κάποιος από αυτούς ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσει τι θέλουν. Δεν είπαμε να ανοίξουν τα ορυχεία. Να τους ακούσουν. Λένε τις αηδίες τους οι πολιτικοί , να τις λέμε και μεταξύ μας;;; Έλεος δηλαδή. Τί πόρωση είναι αυτή ρε που έχετε μερικοί;

      • Δεν τους χρωσταει τιποτα το κρατος και ως εκ τουτου οι πολιτικοι. Αντε, ολο κλαψα και ζητλαρια ειμαστε…

    • Το αν ο λιγνίτης είναι πιο ακριβός από το φυσικό αέριο ξανασκέψου του και ψάξε να δεις πόσο περισσότερο θα μας κοστίζει το ρεύμα με φυσικό αέριο και αγορά ρεύματος από το εξωτερικό.

  • Μα ακριβώς γι’ αυτό το κόμμα επέλεξε τα συγκεκριμένα άτομα: για να είναι πειθήνια όργανα της Αθήνας, χωρίς να νοιάζονται για την περιοχή. Στις επόμενες εκλογές θα μαυριστούν, αλλά ποιος νοιάζεται στην Αθήνα;

  • Στα χωριά των φορτηγατζήδων, Αγιο Δημήτριο, Ακρινή, Τετράλοφο, τι ποσοστά είχε η ΝΔ; οπότε να τους χαίρεστε και να τους ξαναψηφίσετε

  • Δε χρειάζεται να πάνε για να δείξουν ότι ενδιαφέρονται. Η εποχή του λαϊκισμού τελείωσε. Κάνουν αυτό που πρέπει στην κεντρική σκηνή και δίνουν λύσεις. Ξεκινούν ήδη οι αποκαταστάσεις με 15 .000.000 και θα γίνουν κι άλλα. Έργα ΟΧΙ λόγια και μιζέρια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.