Π. Kουκουλοπουλος: “Η επένδυση της Microsoft, που αναμένεται να ανακοινώσει, σήμερα Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός, μπορεί κάλλιστα να εδρεύει στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στον πρώην, πλέον, ενεργειακό άξονα – Ιδού λοιπόν η Ρόδος κύριε Πρωθυπουργέ “

5 Οκτωβρίου 2020
02:15

 

Διαβάζουμε οτι σημερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει μαζί με τον πρόεδρο της Microsoft επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα ύψους 1 δις ευρω.

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με όσα διαβάζουμε πήρε πάνω του τη συγκεκριμένη επένδυση οπως ακριβώς και την υπόθεση της απολιγνιτοποιησης.

Η συγκεκριμένη επένδυση μπορεί κάλλιστα να εδρεύει στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στον, πρώην πλέον, ενεργειακό άξονα. Όσοι αιφνιδιάζονται απο μια τέτοια πρόταση πρέπει να αναλογιστούν οτι οι κολοσσοί της σύγχρονης τεχνολογίας στις ΗΠΑ αναπτύσσονται χρόνια τώρα μακριά απο τα μεγάλα αστικά κέντρα γιατι ειναι η ίδια η φύση της ψηφιακής πραγματικότητας που το επιτρέπει.

Τι θα σήμαινε μια τέτοια επιλογή για τη Δυτική Μακεδονία δε χρειάζεται να εξηγηθεί, θα αποδείκνυε ομως οτι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός έχουν συνείδηση των επιλογών τους και κυρίως των συνεπειών που αυτες προκαλούν.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος κύριε πρωθυπουργέ…

11 σχόλια

  • Μηπως έκανες γραμμή τρένου η εχεις λιμάνι; Εκτός αν θεκεις να γινει και αυτο στις ΖΕΠ τα κορφοβούνια; Άσε μας ρε Παρι.

  • Εσεις οι παραπανω μαλλον ειστε απο Τρικαλα η Βολο.Δεν τον πάω και πολύ τον πρώην βουλευτή, άλλα ακόμη και ανέφικτο να είναι αυτό που προτείνει γιατί να διαφωνησω; εσείς καλά κάνετε και ειρωνεύεστε. Θέλετε να γίνει η επένδυση στον δικό σας τόπο.

  • Μα αφου ειπαμε να αφηφουμε τους νόμους και τις κυβερνήσεις και να κανουμε αποκριες εν μεσω κορονοιου! Μπρε μπρε μπρε!. Ο, τι θελει ο καθε ενας θα κανει!

  • ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΚΑΝ.ΜΠΡΑΒΟ!!!κ.ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ,ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν`ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.