ΣΕΕΕΝ: “Να απαιτήσουμε: Οι ναζί στη φυλακή”

5 Οκτωβρίου 2020
09:46
Κανένα σχόλιο

 

Η δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, οι δολοφονικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, σε μετανάστες και Έλληνες εργάτες, πράξεις οργανωμένες και καθοδηγημένες, με ατράνταχτα στοιχεία, από την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, κι όμως ακόμη και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά και με την εισαγγελική πρόταση πρακτικά να τους ξεπλένει.

Τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, η σαπίλα του ντουνιά, το δολοφονικό χέρι απέναντι σε κατατρεγμένους, εργάτες και νέους που διεκδικούν και αγωνίζονται απέναντι στο σύστημα της εκμετάλλευσης, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα θα τους απομονώσει, θα τους πετάξει στα σκουπίδια της Ιστορίας γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.

Το εργατικό κίνημα, αγωνίζεται ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά. Απέναντι στον φασισμό, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα η απάντηση είναι ένα μαζικό, μαχητικό εργατικό κίνημα για την ικανοποίηση των εργατικών – λαϊκών αναγκών. Ένα εργατικό κίνημα που θα αγωνίζεται και θα διεκδικεί και που θα εμπνέει και θα διαπαιδαγωγεί τους εργαζόμενους και τη νέα γενιά με την ελπίδα του αγώνα.

Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής απορρέει από τον ίδιο το ναζιστικό χαρακτήρα της και τη συνοδεύει από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, επιβεβαιώνοντας αυτό που έχει αποδειχθεί και ιστορικά, ότι δηλαδή ο ναζισμός είναι από τη φύση του εγκληματικός και συνοδεύεται από ανάλογη δράση.

Στις 7 του Οκτώβρη, θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση.

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ο εργαζόμενος λαός θα βροντοφωνάξει τη δική του απόφαση:

Οι ναζί στη φυλακή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.