Ομιλία της βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Παρασκευής Βρυζίδου στη συζήτηση του Σ/Ν για την “Ψηφιακή Διακυβέρνηση” (Βίντεο)

5 Οκτωβρίου 2020
21:50

“Γίνεται πράξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελλάδας, εντάσσοντάς την στη μεγαλύτερη υποδομή cloud-υπολογιστικό “νέφος”- του κόσμου, δημιουργώντας το 1ο Microsoft Data Center-Κέντρο Δεδομένων- της χώρας.
Η σημερινή ανακοίνωση της επένδυσης της Microsoft στην Ελλάδα είναι η καλύτερη απόδειξη, ότι η πολιτική που ακολουθεί η Ελληνική Κυβέρνηση και
ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κινείται στη σωστή κατεύθυνση.
Ένα Κέντρο Δεδομένων που θα λειτουργήσει ως περιφερειακό κέντρο και για τις γειτονικές χώρες.
Η πρόσφατη ψήφιση του νομοσχεδίου για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση, ήταν μια προετοιμασία για τη νέα ψηφιακή εποχή, με την πρόβλεψη, όλα τα δεδομένα του δημοσίου να αποθηκεύονται στο cloud, κερδίζοντας σε κόστος, ταχύτητα, προσβασιμότητα και ασφάλεια δεδομένων των πολιτών και των επιχειρήσεων”.

Ομιλία στη συζήτηση του Σ/Ν για την “Ψηφιακή Διακυβέρνηση” από την Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτή Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

5 σχόλια

  • ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΥΤΟ.

    • Γινε βουλευτης τοτε κυρ μιχαλη οπως μερικους εκει στο σπαρτακο να δουμε ποσο μετρατε και κατα ποσο θα κανατε οσα λετε,Μπουρδες πολλων ετων και ξαναζεσταμενες.Τουλαχιστον η Βικυ ειναι μακραν το ποιο γνησιο στελεχος απο ολες τοις παραταξεις στο νομο μας.

    • εσύ φίλε αν σε ρωτήσει η κα. Βρυζίδου τί ώρα είναι θα απαντήσεις: ότι ώρα πεις εσύ κυρία Βρυζίδου
      κατά τα άλλα κράξιμο παντού κτλ κτλ κτλ κτλ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.