Η συνέντευξη του Προπονητή της Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ Neno Kuruzovic (Βίντεο)

6 Οκτωβρίου 2020
14:28
Κανένα σχόλιο

 

Ο Neno Kuruzovic, ο έμπειρος Βόσνιος Προπονητής της Α.Ε.Π. Κοζάνης, με πλούσια ποδοσφαιρική και προπονητική διαδρομή, μιλά σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, για την πολύχρονη καριέρα του, την εξάχρονη παρουσία του προπονητικό team της Εθνικής Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, την προπονητική του φιλοσοφία, τη διαχρονική σχέση του με τον γνώριμο στην Ελλάδα Προπονητή Ίβιτσα Όσιμ και φυσικά για την Α.Ε.Π. Κοζάνης και τους λόγους που τον οδήγησαν να πει το «ναι» και να έλθει να εργαστεί στην Κοζάνη, μετά από την πρόταση του γνωστού, καταξιωμένου διεθνώς μάνατζερ και Football Advisor, Πασχάλη Παπαδόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.