Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Δροσοπηγή Φλώρινας ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας DorosopigiRace X-country (Φωτογραφίες)

6 Οκτωβρίου 2020
19:09

Μία ακόμη, η δέκατη συνεχής διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στην Δροσοπηγή και κάνει ευρέως γνωστή στον τόπο μας και όχι μόνο την ορεινή ποδηλασία, άθλημα συναρπαστικό και ιδιαίτερα απαιτητικό. Η ετήσια διπλή διοργάνωση DorosopigiRace X-country και Marathon, προβάλει σε όλη την Ελλάδα το απίστευτου φυσικού κάλλους περιβάλλον της μαρτυρικής Δροσοπηγής και της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΣΟΧ Φλώρινας την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης, πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα XCO σε νέα συναρπαστική και απαιτητική χάραξη. Και για την φετινή χρονιά συμμετείχαν όλες οι κατηγορίες αθλητών – από τα mini μικρά έως τους Masters – που αγωνίστηκαν στις εξαιρετικές και απαιτητικές διαδρομές γύρω από την Δροσοπηγή. Μεγάλη συμμετοχή παρουσίασε και η κατηγορία OPEN με πάνω από 40 συμμετοχές, το σύνολο τον αθλητών που έλαβαν μέρος ξεπέρασε τους 110.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, άριστη ήταν η εμφάνιση από πλευράς τεχνικής και αντοχής για τους 6 αθλητές του ΣΟΧ που κατέλαβαν τις ακόλουθες θέσεις Κατερίνα Σβάρνα 1ημινι-μικρά κορίτσια, Σιάμκουρης Κωνσταντίνος 8ος μίνι μικρά αγόρια, Δούκα Γεωργία 3η στην κατηγορία κoρασίδων (1η πανκορασίδες), Παύλος Πολπατζής 8οςμινι-μεγαλα αγόρια, Μούτσιος Γιάννης 6ος μινι-μεγάλα αγόρια και Καραβασίλογλου Μάριος 6οςΠαμπαίδες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Φλώρινας, την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, για την φιλοξενία τον πρόεδρο της κοινότητας Δροσοπηγής κ. Μάρου Μιχαήλ, και τους χορηγούς του αγώνα Φαρμάκειο Χ’τύπης Αθανάσιος, Αναψυκτικά Δινάκη, Εστιατόριο ‘ο Κώστας’, Οικοδομικά υλικά ΒΙΕΜΑΚ και Βιομηχανικά Εργαλεία Γούναρη Μαρία.

Οι προπονήσεις για τις ακαδημίες και τα μικρότερα τμήματα ποδηλασίας και χιονοδρομίας του Συλλόγου συνεχίζονται με εβδομαδιαίο πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη των προπονητών του Συλλόγου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939, 6944 770978, 6972022526 ή μέσω [email protected].

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.