Το αντίο σ’ ένα καλό φίλο

9 Οκτωβρίου 2020
12:20

Ένας φίλος έφυγε προχθές….

Πόσα θυμάμαι και πόσα θέλω να πώ…!!!Για έναν φίλο πού έφυγε νωρίς…Προσπαθώ να το ξεχνάω,το απωθώ στην μνήμη μου ότι έχει φύγει.Είχε ακόμα χρόνια να ζήσει,είχε πολλά να προσφέρει.’Οπως εκείνος ήξερε….Αθόρυβα, άλλα πολύ ουσιαστικά. Αφανής ήρωας ήρεμος χωρίς να θέλει να το φωνάζει και να επιδεικνύεται .Πάντα προστατευτικός με όλους….Όταν μπορούσε να βοηθήσει το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Πολλές φορές δεν χρειαζόταν καν να του το ζητήσεις,το καταλάβαινε μόνος του. Σου έσφιγγε το χέρι και σου έδινε δύναμη. Πάντα χαμογελαστός δοτικός.Άνθρωπος της προσφοράς και της αγωνιστικότητας…Μπροστάρης σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες…Με βλέμμα έντονο,σε κοιτούσε και σου έδινε ενέργεια. Δυνατός αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητος άνθρωπος.ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ!!!!Ότι και να πεί κανείς είναι ελάχιστα….Λευτέρη μας έφυγες νωρίς ,αλλά έμειναν στην μνήμη μας οι στιγμές απλές καθημερνές όμορφες…!!!!

ΑΝΤΊΟ αγαπητέ φίλε ΛΕΎΤΕΡΗ!!!!!ΚΆΛΟ ΤΑΞΊΔΙ!!!

Ι.Κ

4 σχόλια

  • Ενας απο τους πιο γλυκους και χαμογελαστους ανθρωπους. Σου έδινε δύναμη και κουράγιο και ας τα είχε ανάγκη αυτός πιο πολυ από όλους ειδικά προς το τέλος. Πάντα με το χαμόγελο.
    Καλό ταξίδι Φίλε.

  • Δεν έχω συναντήσει πιο γλυκό άνθρωπο.Ταλαιπωρήθηκε πολύ αλλά δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του.Καλό παράδεισο..Αναπαύσου εν ειρήνη Λευτέρη..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.