Δύο τροχαία ατυχήματα στη περιοχή των Γρεβενών

9 Οκτωβρίου 2020
22:19
Κανένα σχόλιο

 

Και δεύτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 9/10/2020 με εκτροπή φορτηγού στη γέφυρα του Πόρου Γρεβενών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος είναι καλά στην υγεία του αφου δεν τραυματίστηκε και κατάφερε να ανασυρθεί μόνος του από το όχημα που έπεσε διπλά στον ποταμό Αλιάκμωνα.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διεξάγει η Τροχαία Γρεβενών.

φωτο αρχειου

ΠΗΓΗ https://greveniotis.gr


 

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στο 6ο χλμ. Γρεβενών -Κηπουρείου. πριν τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 9/10.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 9/10/2020, στο 6ο χλμ. της επαρχιακής οδού Γρεβενών -Κηπουρείου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 50χρονος οδηγός του αγροτικού, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα την εκτροπή του οχήματος και τον τραυματισμό του. Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γρεβενών οπου και νοσηλεύεται.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διεξάγει η Τροχαία Γρεβενών.

 

ΠΗΓΗ https://greveniotis.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.