kozan.gr: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης αρτοποιών της περιοχής – Άγνωστος προσποιούμενος τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης Μ. Φλώρο, παρήγγειλε 800 κιλά ψωμί, στη μία περίπτωση δήθεν για το στρατό και την άλλη για τους παιδικούς σταθμούς

13 Οκτωβρίου 2020
15:17
Κανένα σχόλιο

Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης αρτοποιών της περιοχής. Άγνωστος, προσποιούμενος τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης Μ. Φλώρο, παρήγγειλε 800 κιλά ψωμί, στη μία περίπτωση δήθεν για το στρατό και την άλλη για τους παιδικούς σταθμούς Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το συγκεκριμένο γεγονός, η απόπειρα απάτης ήταν της ίδιας “φιλοσοφίας” με την αντίστοιχη που είχε γίνει και πάλι τον περασμένο Απρίλιο (με μανάβικο της περιοχής), όταν  υποτίθεται ο τότε δράστης της απάτης πραγματοποίησε ηλεκτρονικά την κατάθεση των χρημάτων, ενώ ακολούθησε δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία, στην οποία υποστήριξε ότι είχε καταβάλει περισσότερα χρήματα από την αξία των προϊόντων που υποτίθεται ότι αγόρασε, ζητώντας άμεσα την επιστροφή του επιπλέον ποσού σε λογαριασμό. Κάτι αντίστοιχο θα επιχειρούσε να πράξει ο δράστης της απάτης στη συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν γινόταν άμεσα αντιληπτός. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.