kozan.gr: Η ειδική αναφορά του Χαρδαλιά στην Κοζάνη, κατά τη σημερινή ενημέρωση – Ειναι εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση στην Κοζάνη – Κάνω έκκληση στους κατοίκους της Κοζάνης να τηρούν αυστηρά τα μέτρα – 181 ενεργά κρούσματα, 8 νοσηλεύονται (Βίντεο)

13 Οκτωβρίου 2020
18:47

 

Η ειδική αναφορά του Χαρδαλιά στην Κοζάνη, κατά τη σημερινή ενημέρωση. Ειναι εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση στην Κοζάνη. Κάνω έκκληση στους κατοίκους της Κοζάνης να τηρούν αυστηρά τα μέτρα.

 

40 σχόλια

      • το κλείσιμο των σχολείων είναι ένα από τα λίγα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστεί για να μην κλείσει η οικονομία αλλά οι γονείς να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι. Ούτε βόλτες ούτε δραστηριότητες για 15 μέρες. Δε θα πάθουν κάτι!

    • Σώπα βρε που δεν είναι πρόβλημα. Ένας εκπαιδευτικός ειδικότητας εργάζεται σε εως και 5 σχολεία. Αν ένας ασυμπτωματικος μαθητής τον κολλήσει θα μεταφέρει τον ιο σε άλλα 500 παιδιά. Απο αυτά το 2% να κολλήσει και να μεταφέρει τον ιο στους γονείς του, πόσα κρούσματα μας κάνει;

    • Χωρίς καθαρίστριες από το άνοιγμα μέχρι το κλείσιμο με 25-30 μαθητές μέσα ναι είναι πρόβλημα που θα μεταφερθεί στο σπίτι μας

  • Ειμαι τρεις μηνες μολις σε αυτη την πολη κ καθημερινα αντιλαμβανεσαι την ελλειψη σεβασμου κ υπευθυνοτητας σε ολο της το μεγαλειο…ανθρωποι να συνωστιζονται στις καφετεριες,στα σουπερ μαρκετ,στους φουρνους.Ξαφνικα εκει που περιμενεις στην ουρα καποιος μαο μαο θα ερθει μπροστα σου κ θα ρωτησει με υφος χιλιων καρδιναλιων ,χωριατικο εχεις?Οχι απλα lock down αλλα ουτε με μνμ δεν πρεπει να βγαινουν απο τα σπιτια τους…

    • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.ΕΔΩ……ΑΙΝΤΙ.ΡΑ..ΙΣΥ ΞΕΡΣ ΚΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΥΝΤΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ` ΝΑΙ.

    • Προς επιβεβαιωση στα γραφομενα σου,να πω πως κι εγω δεν ειμαι απο εδω, αλλα απο τη ΧΑΛΚΙΔΑ, κι εκανα παρατηρηση σε οδηγο, που οδηγουσε αναποδα σε μονοδρομο κι αντι να μου πει μια δικαιολογια μου εβρισε και ειπε και μια λεξει σαν , δεν ξερω αν τη λεω σωστα,δε γκαντς σιαπερα ρε τραχανιαη.

    • Ένα μόνο θα πω. Ξέρετε, για όλες τις περιοχές της χώρας θα ακούσεις και θετικά αλλά και αρνητικά για τους κατοίκους της κάθε περιοχής. Είμαι 10 χρόνια εδώ, και πριν έρθω ΚΑΝΕΝΑΣ απ’ όσους μιλούσα στην περιοχή μου, για το ότι θα έρθω εδώ, δεν μ’ έλεγε κάτι καλό για τους ντόπιους εδώ. ΚΑΝΕΝΑΣ. Για να δει πρόοδο αυτή η πόλη, η λύση είναι ΜΙΑ: Να φύγουν οι κοζανιώτες και να έρθουν “ξένοι”, οι οποίοι εύκολα θα προοδέψουν την περιοχή. Μόνο αυτό λέω.

  • Ήδη έκλεισαν αρκετά σχολεία και θα κλείσουν κι άλλα. Είναι φανερό πως είναι η βασική εστία μετάδοσης του ιού όπως συμβαίνει και με τη γρίππη.

  • εσυ απο ποια μεγαλουπολη μας ηρθες γεματος αρετες και αυτοπεποιθηση και χαρακτηριζεις τους πολιτες της πολης μαο μαο?αν δεν σ αρεσει ΣΠΙΤ ΄Σ…

  • Οι υπεύθυνοι για την τήρηση των μέτρων αν κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης το 30 τοις εκατό δεν φορούν μάσκες ακόμη και στις καφετέριες οι μάσκες είναι στο σαγόνι,…

  • Ε όχι και αγενείς οι Κοζανίτες πολύ μας αδικείτε εσείς οι ξένοι … Ξερτι πως λεμι του παρακαλώ .;! Α μη σι φτησου ρα ..!!!

  • Μας αδικεί και μας σνομπάρει παράφορα ο κ Χαρδαλιάς αφού δίνει την πρωτιά στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ η κοζανη και η Καστοριά είμαστε πρώτοι και με διαφορα εδώ και 10 μέρες περίπου με βάση τους πληθυσμούς ..!

  • Να κλείσουμε τα σχολεία να γεμίσουν τα προαύλια με παιδιά και παιδικές χαρές και οι εκπαιδευτικοί να πετάνε χαρταετό και να πληρώνονται όπως από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο κανονικά ο μισθός ……εγώ λέω να κλείσουμε και την αστυνομία τόσα κρούσματα έχει….. ηρεμία και όχι τρόμος , τέστ και μερικά κλεισίματα εκεί που χρειάζεται

  • Ο Χαρδαλιάς έκανε ειδική αναφορά για την Κοζάνη αλλά για την Αθήνα που και το συγκέντρωση με 20.000 κόσμο την πέρασε στα ψιλά ……… προσοχή θέλει από όλους μας , ηρεμία και όχι τρόμος …..!!!

    • Μπουρτζοβλαχε να σου θυμίσω μιας κ κατέβηκες τώρα από τα βουνά ότι αναλογικά ο πληθυσμός της Αθήνας που έχει τη μισή Ελλάδα ,δλδ 5 Εκατ έχει λιγότερα από σένα που έχεις πληθυσμό κάτι λίγοτερο από 46 Χιλ.

  • Σε κάποιους ναούς επίσης δεν τηρούνται τα μετρα …οι υπεύθυνοι επίτροποι χωρίς μάσκα πάντα δεν προτρέπουν κανέναν για τη μάσκα…όσο για τις αποστάσεις….τίποτε…
    Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να μετέχουν σε ακολουθιες και διστάζουν

  • Θα πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα από τους υπευθύνους στην κεντρική πλατεία κάθονται οι περισσότεροι χωρίς μάσκα η την έχουν στο χέρι στην εστίαση οι σερβιτόροι έχουν κατεβασμένη την μάσκα άλλοι κάνουν βόλτες στην κεντρική πλατεία με ένα τσιγάρο η ένα κουλούρι που δεν τελειώνει ποτέ έλεος χρειάζονται πιο αυστηρά μέτρα!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.