1. Δεν νοείται lock down με ανοιχτά σχολεία.Ο χάρτης αλλά έγραφε. Να εισηγηθεί ο δήμος η Περιφέρεια όλοι οι τοπικοί τι σόι Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε;
 2. Όντως,όλα κλειστά και τα παιδάκια κάθε μέρα να πάνε σχολείο.τι παραλογισμού είναι αυτοί.η υγεία προέχει έναντι οποιουδήποτε άλλου αγαθού,γνώσης π.χ.λαβετε μέτρα δε θα περιμένουμε απ’ τα παιδιά να κρατήσουν τα σκήπτρα μιας ασθενούς κοινωνίας.το φορτίο αυτό δεν αναλογεί στην παιδική ηλικία.
 3. Να μας ενημερώσει κάποιος ΕΠΙΣΗΜΑ ποιος εισηγήθηκε αυτό το μέτρο για τα σχολεία. Όνομα θέλουμε.
 4. Είναι δυνατόν να κλείνουν τα πάντα και τα σχολεία να μένουν ανοιχτά; Έχουμε κρούσματα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές και τα σχολεία δεν κλείνουν επειδή έχουν περάσει 48 ώρες από την έναρξη των συμπτωμάτων; Είναι σίγουροι ότι μέσα στα σχολεία δεν υπάρχουν εστίες που “σιγοκαίνε”;
  Τουλάχιστον θα μπορούσανε να λειτουργήσουν τα σχολεία εκ περιτροπής για να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών στα τμήματα! Έχω την εντύπωση ότι κάνουνε πειράματα στην πλάτη μας…. Τζάμπα θα πάει το lockdown και μετά από 14 ημέρες θα είμαστε στα ίδια επίπεδα!
 5. Ο Χαρδαλιάς γιατί δεν έρχεται το πρωί της Παρασκευής να περάσει και από κανένα σχολείο;
 6. Δεν έχει αρμοδιότητα ο Δήμος Κοζάνης αλλά μπορεί να πιέσει για να επικρατήσει η λογική! όλα κλειστά και τα σχολεία ανοικτά είναι παράλογο!
 7. Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε με αυτούς. Θα κάθονται σπίτι οι γονείς και τα παιδιά 25 μαζί.. Χαχαχα ό, τι να’ ναι…. Κρίμα
 8. Κλείνουν τα καταστήματα και αφήνουν τα σχολεία ανοιχτά; Για πέστε μου σας παρακαλώ πόσα άτομα μπαίνουν σε ένα κατάστημα με ρούχα και μάλιστα όλοι με μάσκα; Στα σχολεία είναι 300 παιδιά! Μάσκα φορούσαν και μέχρι σήμερα! Ποια μέτρα πήραν για να προστατέψουν τα παιδιά μας και εν συνεχεία τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!
 9. Άμεσα να πάρουν θέση οι 4 Βουλευτές του Νόμου μας.Δεν γίνεται να κλείνουν καταστήματα και τα σχολεία να μένουν ανοιχτά.
 10. Τα σχολεία βρε παιδιά. Τα σχολεία. Τόποι υπερμετάδοσης και τα αφήνετε;
  ΕΛΕΟΣ
 11. Σχολεία ανοικτά; Τότε όλα τα παραπάνω μέτρα είναι άσκοπα.
 12. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 4 ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ Ή ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ;;!!!
 13. Kαλά οι ανθρωποι δεν παιζονται!!!!!!!! Τα δυο μου παιδιά στο σχολείο με δυναμη 25 και 27 τα τμημα ………και τα σχολεια ανοιχτα????
 14. Οφείλουν να μας εξηγήσουν το σκεπτικό για τα σχολεία
 15. Καλά οι άνθρωποι είναι γελοίοι πραγματικά. Τα σχολεία που ήταν τα πρώτα που έκλεισαν το Μάρτιο και είναι τόποι υπέρ μετάδοσης τα αφήνουν ανοιχτά;;;;;; Τι σόι lockdown είναι αυτό ;;;;;?????
 16. Τα πανεπιστήμια με τηλεκπαίδευση και τα μικρά παιδιά όμηροι μιας ανεκδιηγητης λογικής.

(Aφήστε τα δικά σας σχόλια, για το θέμα των σχολείων, σε αυτή την ανάρτηση, για να δημοσιευθούν παρακάτω)